Jump to content

Serverele RPG vor primi un rollback de pe 09.05.2021 05:00. Detalii aici

Recrutăm designeri audio și video. Aplicați aici

Sign in to follow this  
.Aku

Start la înscrierea candidaţilor pentru obţinerea atestatului de competenţă lingvistică

Recommended Posts

În anul şcolar 2020 – 2021, înscrierea candidaţilor şi susţinerea examenului pentru obţinerea atestatului de competenţă lingvistică de către elevii claselor a XII – a cu studiu intensiv şi bilingv al unei limbi moderne şi de către elevii claselor a XII – a cu predare în limbile minorităţilor, precum şi a atestatului pentru predarea unei limbi moderne la grupe/clase din învăţământul preşcolar şi primar de către elevii claselor a XII – a cu profil pedagogic, specializarea învăţător – educatoare, proveniţi din învăţământul liceal de stat şi particular, se desfăşoară în perioada 10 – 31 mai 2021.

 

În acest sens Ordinul nr. 3663/2021 prevede modificarea Ordinului ministrului educaţiei şi cercetării nr. 5.460/2020 privind aprobarea Metodologiei de organizare şi desfăşurare a examenului pentru obţinerea atestatului de competenţă lingvistică pentru absolvenţii claselor cu studiu intensiv şi bilingv al unei limbi moderne şi pentru absolvenţii claselor cu predare în limbile minorităţilor, precum şi a atestatului pentru predarea unei limbi moderne la grupe/clase din învăţământul preşcolar şi primar de către absolvenţii claselor cu profil pedagogic, specializarea învăţător – educatoare.

 

Sursa: lexcafe.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.