Jump to content

Când vine Genesis în Europa? Modelele lor sunt pentru cei care nu mai vor mașini germane!


Chevy ToV
 Share

Recommended Posts

Genesis-GV70-8.jpg

 

Veste bună pentru cei care nu mai vor mașini germane. Așa cum a anunțat încă de anul trecut, Genesis își pregătește intrarea în Europa. Când se va întâmpla acest lucru?

 

Divizia de lux de la Hyundai, Genesis, anunță că va lansa mai multe modelel în Europa. Primele piețe care le vr primi vor fi Regatul Unit, Germania și Elveția. Compania va deschide showroom-uri în Londra, Munchen și Zurich.

 

Primele produse disponibile pe Bătrânul Continent vor fi sedanul G80 și SUV-ul GV80 și vor putea fi comandate de către clienții europeni începând din vara acestui an, cel mai probabil din luna iunie. Cele două vor fi urmate de un break, G70, și de încă un SUV, GV70.

 

Reprezentanții companiei susțin că vor pregăti versiuni europene ale modelelor. Tot aici vor ajunge și trei mașini electrice cu logo-ul producătorului sud-coreean. Primul va fi Electrified G80, lansat deja în Coreea de Sud.

 

Asiaticii propun un nou concept de service. Proprietarii pot contacta service-ul, iar mașinile lor vor fi preluate pentru revizii sau întrețineri și returnate proprietarilor la adresa comunicată de aceștia.

 

Ce este Genesis?


Hyundai a lansat brand-ul independent Genesis în noiembrie 2015 pentru a rivaliza cu modelele Mercedes-Benz, BMW și Audi și Lexus la nivel global. Mașinile companiei sunt proiectate la Russelheim în Germania, la Namyang în Coreea de Sud și la Irvine în Statele Unite.

 

Analiștii susțin că sud-coreenii au șanse mari pe piața europeană. Aceștia oferă modelele competitive la prețuri mai mici decât rivalii germani.

 

Compania mizează și pe succesul înregistrat în acest an în Coreea de Sud. Pe piața locală, vânzările înregistrate în perioada ianuarie – aprilie au crescut cu 165% față de cirele înregistrate în aceeași perioadă a anului trecut. Luna trecută, brand-ul a fost lansat și în China, cea mai importantă piață pentru producătorii premium Mercedes-Benz și BMW.

 

Sursa: promotor

Edited by Chevy ToV
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.