Jump to content

Kevin Porter Jr, prestaţie uluitoare în victoria cu Milwaukee Bucks!


TFG Krky.SPORTIVU
 Share

Recommended Posts

kevin-porter-jr-record-lebron-large-1.jpg

 

 

Houston Rockets a reuşit o surpriză de proporţii joi seara, în compania celor de la Milwaukee Bucks. Tânăra trupă a lui Stephen Silas a învins pe Bucks cu scorul de 143-136.

Eroul partidei pentru Houston a fost Kevin Porter Jr., care a adunat 50 de puncte, 11 pase decisive şi 6 recuperări. El a avut 16/26 din acţiune şi 9/15 de la 3 puncte.

 

Graţie acestei prestaţii, KPJ a devenit cel mai tânăr jucător din istorie cu 50 de puncte marcate şi 10 pase decisive, depăşind recordul deţinut de LeBron James.

Kevin Porter Jr. a venit în acest sezon la Houston, după ce a avut o altercaţie cu staff-ul tehnic de la fosta sa formaţie, Cleveland Cavaliers. Însă tânărul jucător de 20 de ani a fost una dintre puţinele raze de speranţă în acest sezon pentru Rockets, formaţie aflată în subsolul clasamentului după transferul lui James Harden la Brooklyn Nets. Astfel, Kevin Porter Jr a adunat în actuala stagiune, în tricoul texanilor, medii de 16,7 puncte, 6,4 pase decisive şi 3,9 recuperări în 23 de partide.

 

Christian Wood a adunat şi el contra lui Bucks 31 de puncte, cu 9 recuperări, în timp ce Kelly Olynik a marcat 24 de puncte cu 13 recuperări.

De partea cealaltă Milwaukee Bucks l-a pierdut încă din primul minut al partidei pe Giannis Antetokounmpo, din cauza unei entorse. Astfel, sarcina în ofensivă a fost preluată de Khris Middleton, care a marcat 33 de puncte şi 8 pase decisive, Bryn Forbes a marcat 30 de puncte în timp ce Jrue Holiday a reuşit 29 de puncte şi 10 pase decisive.

 

După acest meci, Houston Rockets rămâne pe ultimul loc în Vest, cu 16-47, în timp ce Milwaukee Bucks coboară la 38-24 şi râmâne pe trei în Est.

Rămâne de văzut cât de mult va absenta Giannis Antetokounmpo, în contextul în care Bucks ţintea la primul loc în Conferinţă.

 

Sursa: Baschet.ro

Link to comment
Share on other sites

Quote

Este obligatorie adăugarea unei imagini reprezentative la începutul topicului, centrată, şi a unui link către articolul-sursă la finalul topicului. Încălcarea regulii duce la primirea unui avertisment verbal şi închiderea topicului.

Link-ul catre sursa nu este disponibil (trebuia sa pui link-ul stirei nu doar sa scrii site-ul de unde ai luat articolul). Drept urmare o sa primesti un avertisment verbal si topicul o sa fie inchis.

tcslow1.gif.6f2b5e8e14970247a5da139ab8cada7d.gif

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.