Jump to content

LeBron James s-a întors pe parchet după mai bine de o lună!


TFG Krky.SPORTIVU
 Share

Recommended Posts

lebron-james-los-angeles-lakers-revenire-accidentare-large-1.jpg

 

Veste bună pentru fanii lui Los Angeles Lakers. Pentru prima oară în ultimele două luni, campioana NBA i-a avut la lucru pe ambele sale vedete, LeBron James şi Anthony Davis. Revenirea „Regelui” nu a fost însă de bun augur pentru Lakers, care a pierdut împotriva lui Sacramento Kings, scor 110-106.

 

Los Angeles Lakers a fost în controlul partidei timp de trei sferturi, la meciul de revenire al lui LeBron după entorsa suferită în urmă cu aproximativ o lună. Însă în ultimul sfert mecanismul trupei lui Frank Vogel s-a gripat, iar Sacramento Kings, fără vedeta De’Aaron Fox, a revenit în meci în ultimul sfert. Richaun Holmes (22 de puncte, 9 recuperări) şi Tyrese Haliburton (23 de puncte, 11 pase decisive) au ghidat Sacramento spre o victorie puţin probabilă, 110-106. Alţi cinci jucători ai trupei lui Luke Walton au marcat cel puţin zece puncte.

 

LeBron James n-a arătat deloc rău la prima sa apariţie pe parchet după o lună. „Regele” a adunat 16 puncte, 8 recuperări şi 7 pase decisive în 31:51 minute, cu 6/12 din acţiune şi 3/5 de la libere. El a avut +5 la capitolul +/-. Anthony Davis a jucat şi el bine, cu 22 de puncte şi 11 recuperări, iar Andre Drummond a marcat 17 puncte.

 

Los Angeles Lakers trebuie să îşi revină repede din forma slabă prin care au trecut şi să prindă tot mai multe meciuri cu James şi Davis. Asta după ce campioana en-titre a coborât pe cinci în Vest, cu 36-27, şi păstrează un avans de un singur meci în faţa lui Portland Trail Blazers. Formaţia din Oregon e pe 7, cu 35-28, primul loc care duce la barajul pentru playoff.

 

De partea cealaltă Sacramento Kings este pe locul 12 în Vest, cu 26-37, şi păstrează doar şanse teoretice la locul 10, ultimul care asigură prezenţa în barajul pentru playoff.

 

 

Sursa: https://baschet.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.