Jump to content

Levante - Barcelona, ora 23:00, LIVE VIDEO, pe Digi Sport 1. Catalanii, obligați să câștige


LorenaRx
 Share

Recommended Posts

Meciul dintre Levante și Barcelona poate fi urmărit, de la ora 23:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și pe digisport.ro pentru abonații RCS-RDS.

image.thumb.png.393bf8020dc9ae2fb01b3e3445f52930.png

Barcelona este obligată să câștige pentru a rămâne în continuare în cursa pentru titlu. Cu trei etape înainte de final, Atletico, Real și Barcelona sunt despărțite de două puncte în fruntea clasamentului din La Liga.

Levante - Barcelona, ora 23:00, LIVE VIDEO, pe Digi Sport 1. Catalanii, obligați să câștige

Catalanii vin după egalul obținut pe teren propriu cu ce de la Atletico Madrid, scor 0-0. Aceștia pot profita de ”examenul” dificil pe care îl are liderul în această etapă, pe teren propriu cu Real Sociedad.

 

  • Real Madrid va juca în deplasare împotriva celor de la Granada.

 

De partea cealaltă, Levante, care este aproape scăpată de emoțiile retrogradării, vine după cinci meciuri la rând fără victorie în La Liga (patru înfrângeri și un rezultat de egalitate, 2-2 cu Alaves).

 

Levante ocupă locul 14, cu 39 de puncte, iar cu o surpriză în fața Barcelonei pot ajunge pe locul 12, peste Osasuna și Valencia.

 

  • Jucătorii convocați de Ronald Koeman pentru meciul cu Levante: Ter Stegen, Dest, Piqué, Araujo, Busquets, Griezmann, Pjanic, Braithwaite, Messi, Dembélé, Riqui Puig, Neto, Lenglet, Pedri, Trincao, Jordi Alba , Sergi Roberto, De Jong, Umtiti, Junior, Ilaix, Mingueza și Arnau Tenas.

 

Sursa: digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.