Jump to content

Real Madrid și-a găsit antrenor dacă se va despărți de Zidane. ”Raul este viitorul băncii tehnice!”


LorenaRx
 Share

Recommended Posts

Raul Gonzalez (43 de ani) este aproape de a bifa prima sa performanță din activitatea de antrenor. Fostul căpitan legendar de-al ”galacticilor” se ocupă acum de echipa a doua a lui Real. 

image.thumb.png.5f061538d837c2fb5b0274d684abeffe.png

Presa din Spania susține că Raul este viitorul băncii tehnice al lui Real Madrid, deși mai are și alte oferte, după ce ”galacticii” se vor despărți de Zinedine Zidane.

Cum a impresionat Raul la Real Castilla. Nu s-a mai întâmplat asta de 10 ani!

”Mai devreme sau mai târziu, pare destinat să ocupe acel post la clubul care l-a format, l-a lansat, dar și pentru care el a dat totul.

Rolul său la Castilla poate fi descris doar ca unul remarcabil. În Secunda B, Raul a reușit să avanseze cu echipa sa în play-off-ul pentru promovarea în Segunda”, au punctat jurnaliștii de la AS.ro.

 

Munca lui Raul este apreciată și în cadrul clubului, mai ales că noul tehnician a reușit să facă treabă cu foarte mulți tineri, semn că Academia lui Real produce. Carrillo, Retu și Peter Federico, Rafa Marín, David González, Theo Zidane, Óscar Aranda și Sala sunt jucătorii care au impresionat la echipa a doua. Însă, Bruno Iglesias pare ”bijuteria” care se șlefuiește acum în ”Fabrica” celor de la Real. 

 

Se pare că de 10 ani, Real Castilla nu a mai fost așa de productivă, media de vârstă a echipei fiind de 19 ani. 

 

Sursa: digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.