Jump to content

modpack, sampfuncs - crash - windows defender


Iucian ToV
 Share

Recommended Posts

Salut, eu am instalat cateva modpackuri recent si nu aveam probleme cu ele, dar de curand windows defender imi da crash si imi arata un mesaj, si nu inteleg de ce. Pana acum o saptamana ma jucam cu aceste modpackuri care pot spune ca sunt legite deoarece sunt de la niste you tuberi mari cu recenzii bune si fara probleme. Mie imi arata cand dau click pe acel mesaj ca sampfuncs e bagat in carantina si nu stiu cum sa fac ca sa pot juca iar fara probleme.

Imagie https://imgur.com/gallery/Hnq2CtA

Link to comment
Share on other sites

  1. Virus & threat protection -> Virus & threat protection Manage settings si scoate Real-time protection, dupa ceva timp o sa se porneasca la loc si o sa ti-l stearga iar posibil. O sa trebuiasca sa faci aceeasi chestie daca ti se mai intampla
  2. Deschizi Windows Defender -> Virus & threat protection -> Protection history -> Restore si Allow la file
Link to comment
Share on other sites

Poti sa adaugi la excluderi folderul, cred ca este cea mai buna varianta, sau daca doar sampfuncs-ul este problema ia versiunea 5.4.1 (o gaseati la sectiunea de moduri) si nu vei mai avea probleme cu stersul ei.

Link to comment
Share on other sites

Bun acum nu imi mai afiseaza acel mesaj de la windows defender, sa inteleg ca sa oprit, acum imi da doar crash. Am instalat acel sampfuncs de pe link (SF-5.4.1.zip). Tot imi da crash dupa ce am bagat toate acele fisiere in modpack

Edited by South lucian.lpv
Link to comment
Share on other sites

Salut,

 

Încearcă să descarci GTA-ul curat într-un folder seperat, să instalezi SAMP R1 peste el, după care să înstalezi CLEO 4 si SAMPFUNCS. Adaugă noul folder la excluderi pentru Windows Defender după care încearcă să iei pe rând fiecare mod din vechiul mockpack și să-l pui pe noul GTA curat până dai de modul care îți generează problema și-l înlături.

PS: Pentru a îți fi mai ușor îți poti lua Modloader pe noul GTA pentru a trage fișierere într-un folder direct fără să mai ai nevoie de alte programe precum Spark sau altele.

 

Altă soluție nu ai, e o muncă de chinez să stai să rezolvi un modpack pe care îți dă crash și nu își merită timpul din punctul meu de vedere.

Link to comment
Share on other sites

L-am instalat pe curat, am vrut sa vad daca merge ok si imi da crash https://imgur.com/gallery/FSi6wDd , cred ca problema e de la alt ceva. Plus cand am instalat samp si am ales folderul cu gta mi a spus ca fisierul din system32 " d3dx9_43.dll " cant write

Edited by South lucian.lpv
Link to comment
Share on other sites

28 minutes ago, Kaban said:

Cand iti da crash ? Cand apesi connect, se incarca bara de la loading, in timpul jocului ?

Nu, apăs pe server dau connect și da direct Crash fără alte mișcări 

Link to comment
Share on other sites

Daca pe un modpack default iti da crash si inainte iti mergea cel mai probabil ai ceva gen "Runtime Error", care se rezolva doar prin ceerea altui user sau reinstalarea windowsului.

Link to comment
Share on other sites

Am sa caut pe you tube sa văd dacă găsesc vreo metoda pentru aceasta eroare, dacă nu găsesc sau nu merge in cel mai rău caz voi face acest proces de reinstalare. 

Mulțumesc de ajutor!

Edited by South lucian.lpv
Link to comment
Share on other sites

  • Kevin locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.