Jump to content

Dennis Man și Valentin Mihăilă, în continuare accidentați! Fostul jucător de la FCSB a mers în Germania pentru control


LorenaRx
 Share

Recommended Posts

Parma, formația deja retrogradată, va juca la Roma, împotriva lui Lazio, în etapa a 36-a din Serie A, miercuri, de la 21:45, meci ce va fi difuzat în transmisiune alternativă cu Torino - Milan pe Digi Sport 4.

image.thumb.png.95af06c7701cfb5688b876784caaa3ff.png

 

Dennis Man și Valentin Mihăilă nu sunt în lotul Parmei pentru jocul cu Lazio, așa cum s-a întâmplat și în ultimele două runde, din cauza accidentărilor musculare.

Dennis Man și Valentin Mihăilă, în continuare indisponibili din cauza accidentărilor

Dennis Man s-a accidentat în startul meciului cu Crotone, pierdut 3-4, iar recent a fost în Germania pentru controale amănunțite. Fotbalistul transferat în ianuarie de la FCSB nu va putea juca nici cu Lazio, însă nici în ultimele două runde, când Parma va întâlni Sassuolo și Sampdoria.

 
  • 2 goluri și 1 assist a reușit Dennis Man în 14 meciuri la Parma

 

Valentin Mihăilă, în schimb, s-a antrenat la baza Parmei în ultimele săptămâni, urmând un programat separat de pregătire din cauza problemelor la adductori și există șanse să revină în lotul echipei măcar în ultima rundă.

 

  • 4 goluri și 2 assist-uri a reușit Valentin Mihăilă în 17 meciuri la Parma

 

Cei doi mijlocași români au fost printre cei mai activi jucători ai echipei în acest sezon de primăvară, iar Parma nu este dispusă să îi cedeze în vară, pentru a forța revenirea în Serie A după un singur sezon în al doilea eșalon fotbalistic din Italia.

 

Marcello Carli, managerul sportiv al clubului, anunța clar, după înfrângerea cu Torino, în urma căruia Parma a retrogradat matematic, faptul că echipa va păstra, sau cel puțin va încerca să o facă, cei mai importanți jucători, în special pe cei tineri, așa cum este cazul lui Dennis Man și al lui Valentin Mihăilă.

 

Un lucru este sigur, acela că Parma o va lua de la capăt cu jucătorii tineri care vor rămâne cu toții: de la Man, la Mihăilă și la Sohm. Clubul va decide cine rămâne și cine pleacă. Avem o putere pe care alții nu o au și vom lua deciziile pe baza ideilor noastre.

Pe toți cei ce vor rămâne, noi îi considerăm puternici. Cei mai buni nu vor pleca!”, a declarat Marcello Carli.

 

Sursa: digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.