Jump to content

Cum sa vinzi orice oricui (2008)


Kimbal
 Share

Recommended Posts

Autor: Joe Girard

Titlul cărţii: Cum sa vinzi orice oricui

Anul publicării: 2008

Genul cărţii: dezvoltare persoanala

Numărul de pagini: 207

Scurtă descriere: Chiar daca nu sunt adeptul cartilor de dezvoltare personala, aceasta carte pot spune ca m-a ajutat foarte mult in cariera prin prisma invataturilor pe care le-am selectat din informatia citita. Cartea il are care protagonist pe Joe Girard, cel mai mare vanzator de masini din toate timpurile. Prima parte a cartii este o poveste a vietii lui, de la maturator in baruri la antreprenor in imobiliare... pana la meseria care l-a consacrat, dealer de masini pentru firma Chevrolet. In opinia lui Joe, fiecare client multumit inseamna inca 10 potentiali clienti din cercul lui restrans de prieteni. Acest lucru l-a ambitionat sa ofere masini cu un comision cat mai mic pentru a crea o situatie de castig-castig intre el si client.

Recenzie personală: Cartea merita citita de cei care lucreaza/ vor sa lucreze in PR, unele informatii de acolo va vor fi de mare ajutor. Nu va lasati prostiti de cei care rad de aceste carti de ''dezvoltare personala'', sunt multe carti pe piata care chiar merita citite si va recomand sa le cautati. 

Edited by Kimbal
Link to comment
Share on other sites

  • Ailime locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.