Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

"În momentul în care câştigi, îţi asumi meritele, când pierzi, vorbeşti despre nesimţire?". Marius Croitoru, criticat dur


LorenaRx
 Share

Recommended Posts

FC Botoșani a pierdut surprinzător partida cu Academica Clinceni, 3-4, după ce la pauză gruparea din Moldova conducea cu 3-1. Marius Croitoru nu și-a ascuns dezamăgirea la finalul meciului și a avut un discurs extrem de aspru la adresa jucătorilor săi.

image.thumb.png.d8cc2f8095035fc0ab852a941e3ea24e.png

Antrenorul celor de la FC Botoșani i-a făcut cu "ou și cu oțet" pe fotbaliștii săi după ce au scăpat printre degete victoria în meciul cu Clinceni. Reacția sa a stârnit controverse printre oamenii de fotbal din România. Lucian Goian l-a pus la zid pe Marius Croitoru.

Discursul lui Marius Croitoru, criticat: "În momentul în care câştigi, îţi asumi meritele, când pierzi, vorbeşti despre nesimţire?"

Fostul fundaș susține că vina rezultatului de la Clinceni ar trebui împărțită egal între jucători și antrenor. În plus, Goian consideră că Marius Croitoru a folosit cuvinte prea dure la adresa fotbaliștilor.

 

"Nu mi s-a părut OK discursul lui, nu e normal să vorbeşti aşa despre jucători, să-i faci nesimţiţi. De multe ori discursurile lui se bat cap în cap. Îşi laudă jucătorii, spune că e meritul lor, apoi începe că eu am făcut. Nu! Suntem un grup.

 

În momentul în care câştigi, îţi asumi meritele, când pierzi, vorbeşti despre nesimţire? Echipa nu a arătat bine în repriza a doua, dar nu-ți pui întrebarea: 'Oare nu am greşit şi eu, că nu am ştiut să-i motivez?'. E urât să arunci toată vina pe jucători", a declarat Lucian Goian, pentru looksport.ro.

 

"Nu am explicații, nu pot să cred că am pățit așa ceva, sunt de 30 de ani în fotbal, nu am văzut așa ceva. Nu e vorba de lejeritate, e un cuvânt frumos, merg mai sus, e nesimțire!

 

Consider că le-am oferit toate condițiile să se gândească la fotbal, s-au crezut prea devreme învingători. Nici nu mai pot să strig de pe margine, este o palmă grea dată mie în primul rând, apoi celor care investesc în această echipă", a spus Marius Croitoru, la finalul meciului de la Clinceni.

 

Sursa: digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.