Jump to content

Rapid e cu un pas în Liga 1, dar Mihai Iosif rămâne temperat: ”Nu sărbătorim!”. Cum a explicat gestul care i-a adus eliminarea


LorenaRx
 Share

Recommended Posts

Rapid a câștigat meciul cu ASU Poli Timișoara, scor 1-0, și a făcut un nou pas important către promovarea în prima ligă.

image.thumb.png.1105fc399774c9b37c36eff3a431abf8.png

La finalul confruntării, Mihai Iosif, antrenorul Rapidului, a transmis că echipa sa a meritat victoria, însă a recunoscut că a existat o stare de tensiuni și că jucătorii resimt presiunea obiectivului.

Discursul lui Mihai Iosif, după victoria cu ASU Poli Timișoara

Este prematur să sărbătorim. Ne bucurăm, dar nu sărbătorim. A fost o presiune enormă, o tensiune enormă, parcă a durat o veșnicie acest joc, presiunea și-a pus amprenta asupra noastră.

 

Cred că am dominat meciul cap-coadă, chiar dacă și adversarii au avut două șanse. Este o victorie meritată. Poate că ratarea penalty-ului ne-a afectat, dar, până la urmă, suntem fericiți că am câștigat. N-am discutat maniera de arbitraj de la Călărași, nu o discut nici acum”, a declarat Mihai Iosif.

 

După victoria cu ASU Poli, pentru Rapid urmează meciul cu FC U Craiova 1948, formație deja promovată, la finalul căruia și echipa lui Mihai Iosif poate obține matematic ”biletele” pentru Liga 1. Antrenorul giuleștenilor a ținut să felicite formația olteană pentru sezonul solid reușit în Liga 1 și a lămurit situația lui Ionuț Voicu, căruia nu i-a acordat niciun minut pe gazon în ultimele patru etape.

 

Dacă vom câștiga cu FC U Craiova, vom fi și noi promovați. Craiova a dominat campionatul, a meritat promovarea. Ionuț Voicu nu e accidentat, el este căpitanul de care orice vestiar are nevoie, are o inimă imensă, îi mulțumesc pentru ce a făcut pentru echipă, 100% va mai prinde minute”, a transmis Mihai Iosif.

 

La meciul cu FC U Craiova 1948, Mihai Iosif nu va putea sta pe bancă, fiind eliminat în duelul cu ASU Poli pentru că a încercat să blocheze repunerea rapidă a adversarilor, gest pe care antrenorul susține că l-a făcut din ”instinct”.

 

Nu am sărit la cap, că nu mai pot să sar, din instinct am făcut acel gest, nu a fost intenționat. Nu am jignit pe nimeni, nu rămâne echipa fără antrenor, sunt aici”, a spus Mihai Iosif.

 

Înaintea penultimei etape, Rapid este pe locul doi în divizia secundă, cu 49 de puncte, unul în spatele liderului FC U Craiova 1948 și cinci peste CS Mioveni, adversarul din ultima etapă, astfel că un punct în următoarele două jocuri este suficient pentru promovare.

 

Sursa: digisport.ro

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.