Jump to content

A jucat pentru FCSB, dar vrea să ducă Steaua în Liga 2: "Poate să fie și Afumați în finală, trebuie să promovăm"


LorenaRx
 Share

Recommended Posts

Steaua și FCSB II s-ar putea duela în finala barajului pentru promovarea în Liga 2, dar "militarii" sunt de părere că CS Afumați ar putea elimina "satelitul" echipei din Liga 1.

image.thumb.png.44830d2793a699f225f0a01875b9667e.png

Liviu Băjenaru (38 de ani) este gata pentru asaltul final din cursa pentru promovarea în Liga 2. Vetaranul Stelei a jucat în trecut pentru FCSB, însă spune că acest lucru reprezintă o coincidență, întrucât echipa purta la momentul respectiv numele Steaua:

Liviu Băjenaru, despre lupta pentru Liga 2: " Poate să fie și Afumați în finală, de ce nu? "

"Noi ne așteptăm la un arbitraj corect, nu suntem vinovați pentru acel penalty. Și noi am avut niște faze pe care putem să le discutăm. Cel mai bun să câștige! Știm ce presiune e la Steaua, dar noi suntem pregătiți pentru orice. Vrem să promovăm la Liga 2 și după, dacă se poate, la Liga 1.

 

Finala va fi în dublă manșă, trebuie să știm cum să gestionăm meciurile. Poate să fie și Afumați în finală, de ce nu? Eu cred că avem atuurile noastre și putem să promovăm foarte ușor.

Liviu Băjenaru, despre perioada petrecută la FCSB

A fost o coincidență, așa s-a întâmplat atunci, în 2011 tot Steaua se numea. Nu știu trecutul, știu că noi suntem Steaua, deci nu e un meci special. Va fi un derby pentru promovare și trebuie neapărat să promovăm.

 

Pe noi nu ne interesează ce jucători trimite (n.r Becali la FCSB II), poate să-i trimită și pe cei care au fost în tur, pe noi ne interesează doar promovarea. Eu cred că putem face acest lucru. Ar fi ideal pentru noi să se joace finala cu spectatori, abia așteptăm să-i avem alături.

 

Eu mă simt bine fizic, aș vrea să rămân la Liga 2, să mai duc încă un an dacă se poate, dar nu depinde numai de mine. Cu lotul actual ne putem bate la promovare", a spus Liviu Băjenaru, într-un interviu acordat pentru Digi Sport.

Steaua și FCSB II se luptă pentru promovarea în Liga 2

”Barajul” de promovare în Liga 2, în care s-ar putea întâlni FCSB II și CSA Steaua, este programat pe 22 și pe 29 mai 2021.

 

În partidele tur din semifinale, Steaua a învins Mostiștea Ulmu, iar FCSB II a învins CS Afumați.

 

În sezonul regulat, Steaua a fost campioană în Seria 4. "Militarii" au câștigat partida tur cu FCSB II, scor 2-1, iar returul s-a terminat la egalitate, scor 1-1.

 

Meciurile din barajul pentru promovarea în Liga 2 sunt transmise în direct pe Digi Sport.

 

Sursa: digisport.ro

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.