Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

”Nu îl înțeleg!” Anghel Iordănescu, surprins de decizia lui Becali de a împiedica Steaua să promoveze


LorenaRx
 Share

Recommended Posts

FCSB 2 și Steaua ar putea juca finala barajului pentru promovarea în Liga 2. FCSB 2 a învins CS Afumați în primul tur, scor 1-0, în timp ce Steaua s-a impus în fața celor de la Mostiștea Ulmu, scor 2-0.

image.thumb.png.ca29cd648b283e659466eb2545cfed07.png

Gigi Becali, finanțatorul FCSB-ului, este hotărât să împiedice cu orice preț promovarea steliștilor în Liga 2 și a trimis o parte din jucătorii primei echipe la cea din Liga 3 pentru a se asigura că finala barajului se va disputa între FCSB 2 și Steaua.

Anghel Iordănescu nu înțelege decizia finanțatorului de la FCSB

Fostul selecționer al echipei naționale a fost surprins de gestul lui Gigi Becali și susține că nu înțelege de ce finanțatorul FCSB-ului vrea cu disperare să împiedice gruparea din Liga 3 să promoveze, mai ales că, la un moment dat, acesta era foarte atașat de clubul Steaua.

 

Cu toate acestea, Iordănescu recunoaște meritele lui Gigi Becali aduse fotbalului românesc și susține că, prin acțiunile sale, multe echipe din România au avut șansa să reziste în timp.

 

Am văzut că Gigi Becali încerca prin toate mijloacele să se opună promovării Stelei. Nu l-am înţeles. El, care totuşi a apărut la Steaua cu mulţi ani din urmă, adus de Gică Hagi. La început nu se pricepea la fotbal, dar încet, încet, se ataşase foarte mult de Steaua stând între noi.

 

Ca dovadă ca ulterior a ajuns să devină investitorul FCSB-ului. Dar trebuie să recunoaştem că poate şi Steaua avea aceleaşi perspective, cum au avut alte cluburi din Divizia A, dacă nu era Gigi Becali.

 

Prin ceea ce a făcut a susţinut fotbalul românesc în ansamblu. Faptul că a luat jucători de la Botoşani, de la Viitorul, le-a dat acestor echipe şansa să trăiască”, a declarat Anghel Iordănescu, pentru Look Sport.

 

Sursa: digisport.ro

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.