Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Portugalia va primi de luni turiști din majoritatea țărilor europene, inclusiv din România


FROG ZEW
 Share

Recommended Posts

turisti

 

Portugalia va primi de luni turiști din majoritatea țărilor europene, inclusiv din România, a anunţat sâmbătă Ministerul de Interne portughez. Restricțiile vor fi menținute doar pentru cinci țări ale UE, scrie Mediafax.

 

Turiștii din țările Uniunii Europene cu o incidență a coronavirusului „mai mică de 500 de cazuri la 100.000 de locuitori” vor putea efectua „toate tipurile de călătorii în Portugalia, inclusiv călătorii neesențiale”, a precizat guvernul într-un comunicat.

Cu toate acestea, toți pasagerii cu vârsta peste doi ani trebuie să prezinte un test PCR negativ făcut cu maximum 72 de ore față de ora de îmbarcare.

Restricțiile de călătorie rămân însă pentru călătorii din cinci țări UE, respectiv Cipru, Croația, Lituania, Olanda și Suedia.

Vineri, Portugalia anunța că va permite turiștilor din Marea Britanie să intre în țară de luni.

 

La rândul ei, Marea Britanie a adăugat, în urmă cu o săptămână, Portugalia, a cărei economie depinde în mare măsură de turism, pe lista „verde” a destinațiilor, permițând britanicilor să călătorească în Portugalia fără carantină la întoarcerea acasă.

 

Sursa

Edited by low Alucard
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.