Jump to content

Rapid revine în Liga 1 după șase ani! Giuleștenii au fost ajutați de frații timișoreni în penultima etapă


LorenaRx
 Share

Recommended Posts

Rapid a promovat matematic în Liga 1, după ce CS Mioveni a obținut doar un punct în duelul cu ASU Poli Timișoara, contând pentru penultima etapă din play-off-ul Ligii 2, scor 2-2.

image.thumb.png.af463ef0c861f246ae7d880b974a8077.png

Rapid revine în Liga 1 după șase ani!

Cu două meciuri rămase de disputat pentru giuleșteni, Rapid are 49 de puncte și nu mai poate pierde locul secund, diferența față de poziția a treia, ocupată de CS Mioveni, fiind de patru puncte.

 

Astfel, meciul dintre U Craiova 1948 și Rapid, programat în această seară, de la ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, va pune față în față cele două echipe promovate direct în Liga 1, iar miza va fi reprezentată doar de obținerea primului loc în play-off.

 

Rapid revine în Liga 1 după șase ani de pauză, în care a evoluat în ligile inferioare. După revenirea lui Mihai Iosif pe banca tehnică, în luna martie a acestui an, giuleștenii au avut o serie impresionantă, cu cinci victorii consecutive. Ulterior, Rapid a făcut mai mulți pași greșiți, inclusiv două eșecuri contra celor de la U Craiova 1948 (0-1) și Dunărea Călărași (2-3), dar au rămas pe loc direct promovabil.

 

  • 2014/2015 a fost ultimul sezon în care Rapid evolua în Liga 1. Giuleștenii terminau atunci pe locul 16, cu doar 33 de puncte.

 

Sursa: digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.