Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Mihai Iosif a plâns după promovarea Rapidului: ”M-am dus pe câmp până s-a terminat!” Ce spune despre viitor


LorenaRx
 Share

Recommended Posts

Rapid revine în Liga 1 după 6 ani de pauză, iar Giuleștiul este în sărbătoare.

image.thumb.png.0f12b9b2d2fd09e3c6ef11d1d6043f59.png

Cel mai emoționat a fost antrenorul Mihai Iosif, care nu și-a putut stăpâni lacrimile de bucurie.

 

El a povestit cum a trăit momentele în care promovarea a devenit realitate, odată cu egalul dintre ASU Poli Timișoara și CS Mioveni.  

”Până s-a terminat acel meci, m-am dus pe câmp, nu am mai vorbit cu nimeni, mi-am închis telefonul.

 

Acum sunt cel mai fericit antrenor, trăiesc clipa. Trăiesc cum am trăit din noiembrie, de când am plecat din noroi.

Acum 6 ani, am fost prezent tot cu o promovare, eram cu Dan Alexa, acum Dumnezeu a făcut dreptate, mi-a dat șansa să joc cu Rapid in Liga 1.

Acum, jucătorii trebuie să joace de plăcere, iar pe suporteri ii iubesc. Sper într-un viitor frumos”, a fost prima reacție a lui Mihai Iosif.

Rapid revine în Liga 1 după șase ani! Giuleștenii au fost ajutați de frații timișoreni în penultima etapă

Rapid a promovat matematic în Liga 1, după ce CS Mioveni a obținut doar un punct în duelul cu ASU Poli Timișoara, contând pentru penultima etapă din play-off-ul Ligii 2, scor 2-2.

 

Cu două meciuri rămase de disputat pentru giuleșteni, Rapid are 49 de puncte și nu mai poate pierde locul secund, diferența față de poziția a treia, ocupată de CS Mioveni, fiind de patru puncte.

 

Astfel, meciul dintre U Craiova 1948 și Rapid, programat în această seară, de la ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, va pune față în față cele două echipe promovate direct în Liga 1, iar miza va fi reprezentată doar de obținerea primului loc în play-off.

 

Rapid revine în Liga 1 după șase ani de pauză, în care a evoluat în ligile inferioare. După revenirea lui Mihai Iosif pe banca tehnică, în luna martie a acestui an, giuleștenii au avut o serie impresionantă, cu cinci victorii consecutive. Ulterior, Rapid a făcut mai mulți pași greșiți, inclusiv două eșecuri contra celor de la U Craiova 1948 (0-1) și Dunărea Călărași (2-3), dar au rămas pe loc direct promovabil.

 

  • 2014/2015 a fost ultimul sezon în care Rapid evolua în Liga 1. Giuleștenii terminau atunci pe locul 16, cu doar 33 de puncte.

 

Sursa: digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.