Jump to content

Dunărea a rămas pe un loc de baraj, dar Pustai recunoaște: ”O echipă din Liga 1 are prima șansă. Undeva la 80 sau 90 la sută”


LorenaRx
 Share

Recommended Posts

Dunărea Călărași - Csikszereda 0-2. Cristi Pustai a tras concluzii după meciul pierdut de echipa sa pe teren propriu.

image.thumb.png.cb4526060c064396e25d40b40fdca102.png

Dunărea rămâne în continuare pe locul patru, ultimul ce asigură prezența la barajul pentru promovarea în Liga 1, dar recunoaște că o echipă din Liga 2 are șanse minime în fața unei formații din Liga 1.

Cristi Pustai: ”O echipă din Liga 1 e mai organizată, are prima șansă”

„Sunt foarte mici (n.r. - șansele). Oricare echipă ar fi în baraj, sunt foarte mici. Având în vedere că se joacă în dublă ansă, e ca un joc de cupe europene. E foarte important să nu iei gol. O echipă de Liga 1 e mai organizată, are prima șansă, Undeva la 80% sau 90%”, a spus Pustai, după meciul cu Csikszereda.

 

Întrebat despre o posibilă plecare la Petrolul din sezonul următor, Pustai a răspuns: ”Nu, mai am contract până se termină campionatul aici și după aceea să vedem”.

 

Ultimul meci al Dunării Călărași din acest sezon de Liga 2 este în deplasare, pe terenul celor de la U Craiova 1948, echipă care a promovat deja în Liga 1.

 

După această partidă, Csikszereda a urcat pe locul cinci, cu 41 de puncte, iar Dunărea a rămas pe locul patru, cu 43 de puncte.

 

Sursa: digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.