Jump to content

GTA V vine în 2021 cu o versiune specială: cât aștepți Grand Theft Auto VI, îl joci pe PS5 și Xbox Series X


Ailime
 Share

Recommended Posts

Cât costă GTA 5 în România

GTA V vine în 2021 cu o versiune specială: cât aștepți Grand Theft Auto VI, îl joci pe PS5 și Xbox Series X

 

  • GTA V s-a lansat în septembrie 2013, în urmă cu aproximativ 8 ani. Între timp, a devenit unul dintre cele mai populare jocuri din toate timpurile, cu profituri record, iar în curând va fi disponibil și pe PS5 sau Xbox Series X.

 

Rockstar Games a tras de al cincilea joc din seria Grand Theft Auto cât a putut, iar în timp ce majoritatea fanilor așteaptă cu entuziasm să experimenteze GTA VI, dezvoltatorul a anunțat că va aduce jocul de acum opt ani pe consolele next-gen de la Microsoft și Sony. În mod previzibil, pachetul care urmează să se lanseze în luna noiembrie a acestui an va include și componenta online a jocului împreună cu toate actualizările care s-au lansat între timp.

 

Primele detalii despre GTA V pe Xbox Series X și PlayStation 5 le-am aflat anul trecut, la conferința de lansare a PS5. La acea dată, însă, nu știam momentul exact al lansării, acum îl știm. Este vorba de 11 noiembrie 2021. Cu alte cuvinte, mai ai de așteptat aproape jumătate de an până când vei putea experimenta vechiul titlu la rezoluție 4K cu 60 de cadre pe secundă fără un PC care costă de două ori cât un PlayStation de ultimă generație.

 

Din păcate, upgrade-urile din spatele versiunii next-gen nu se cunosc până la această oră, dar Rockstar insistă că viitoare versiune va ”extinsă și îmbunătățită”, orice ar putea însemna asta. În același timp, nu este foarte clar care vor fi mijloacele de upgrade pentru cei care au deja jocul în colecție, dacă va exista o astfel de opțiune. Ideea este că ar fi ciudat să-ți fi cumpărat săptămâna trecută Grand Theft Auto 4 pentru PS4, ca să-l joci pe PlayStation 5, doar pentru a-ți da seama că trebuie să-l mai cumperi o dată.

 

Dincolo de acest detaliu însă, GTA Online se va lansa ca un titlu standalone, de sine stătător, iar Sony a promis că posesorii de PS5 îl vor putea juca în mod gratuit pentru primele trei luni de disponibilitate pe platformă. În ceea ce privește GTA V, jocul s-a vândut deja în peste 140 de milioane de exemplare.

 

sursa

Edited by Ailime
Link to comment
Share on other sites

  • Ailime locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.