Jump to content

Prima aeronavă de tip charter din acest sezon a plecat sâmbătă din România spre Grecia


FROG ZEW
 Share

Recommended Posts

Prima aeronavă de tip charter din acest sezon a plecat sâmbătă din România spre Grecia

 

S-a dat startul zborurilor de tip charter din acest sezon, din România spre Grecia. Prima aeronavă a plecat în weekend din Cluj cu destinația Skiathos - o insulă îndrăgită de români.

Astfel de curse vor fi până la toamnă. Iar avioanele decolează din mai multe orașe din țară.

 

Mai bine de o sută de români au urcat la bordul avionului care a decolat din Cluj cu destinaţia Skiathos. Din bagajul turiştilor nu a lipsit dovada vaccinării anti-COVID cu ambele doze, cu cel puțin 14 zile înainte de plecare, sau rezultatul negativ al unui test PCR, făcut cu cel mult 72 de ore înainte de intrarea în Grecia.

 

Femeie: “O să stăm la plajă, o să ne jucăm în nisip şi o să vedem ce facem cu copilul. O să vizităm cu siguranţă. Sper să prindem şi două zile puţin mai reci, să putem să vizităm insula, să nu murim de cald”.

Bărbat: “Mă duc în Grecia, mă simt bine, stau la soare şi mă bucur de vacanţă.”

 

Ioana Acosmei, Stewardeză: “Pasagerii sunt foarte fericiţi că pot călători din nou şi au libertatea aceasta, iar noi suntem foarte fericiţi să îi întâmpinăm la bordul aeronavelor”.

 

Astfel de zboruri charter vor fi în fiecare sâmbătă, până pe 25 septembrie. Iar doritorii pot pleca la drum, cu gândul la vacanţa mult dorită, din Bucureşti, Cluj, Timişoara sau Iaşi.

 

David Ciceo, Director Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca: “Avem mari speranţe în paşaportul de vaccinare - acel certificat verde digital care va fluidiza foarte mult călătoriile. Îi rugăm pe pasageri să verifice înainte de plecare condiţiile de intrare în ţara respectivă, să ceară actualizarea acestor date de la companiile aeriene”.

 

Preţurile pentru un concediu de o săptămână la o vilă de pe insula elenă, cu drum şi cazare incluse, pornesc de la două sute de euro de persoană.

 

Acolo veţi găsi zeci de plaje cu nisip fin și ape cristaline, dar şi peisaje spectaculoase, fiind o destinaţie care ocupă un loc fruntaş în preferinţele românilor.

 

Sursa

 

Edited by FROG ZEW
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.