Jump to content

Bug 2FA


KOPPEN
 Share

Recommended Posts

Nick-ul tau: Koppen
Server: Website RPG2
Descrierea bugului: Pe website am incercat sa-mi introduc codul 2FA din telefon de mai bine de 10 ori si de fiecare data imi dadea "failed" cand eu scriam codrul corect si atent, fara graba. Am crezut ca posibil era de la mine si am incercat sa-mi introduc codul direct din joc si mi-a mers din prima.
Circumstantele in care s-a produs bugul: De la sine.
Screenshot(s): Va trebui sa ma credeti pe cuvinte, spun adevarul. Pana acum pe website codul 2FA imi mergea din a 2-a sau a 3-a incercare, acum nu vrea nicidecum cand pe joc direct mi-a mers din prima.

@Kelton @kobo @Black Thief

Edited by PROKOP
Link to comment
Share on other sites

Datorită downtime-ului cauzat de host s-a creat o discrepanță de vreo 10 minute între ora de pe site/forum și ora reală. 2FA-ul funcționează pe baza orei (reale), motiv pentru care codurile generate nu funcționează momentan, până când vom sincroniza ora de pe site/forum cu cea reală. Între timp puteți folosi codul 2FA direct pe server deoarece serverul este sincronizat la ora corectă.

Link to comment
Share on other sites

Am patit bug asta de cateva ori si inainte de mentenanta de azi, mai exact dupa ce a fost rollback de acum cateva saptamani, imi lua codul dupa 2-3 incercari si doar dupa ce apropiam putin imaginea de casuta unde introduc text.

Link to comment
Share on other sites

Forumul și websiteurile au fost sincronizate la ora corectă, așadar nu ar mai trebui să fie probleme. Personal am testat, funcționează 2FA-ul atât pe forum cât și websiteuri acum.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.