Jump to content

Top 10 Netflix, de văzut în weekend: serialele foarte bune pe care le poți începe azi


Ailime
 Share

Recommended Posts

Netflix s-ar putea extinde și în lumea jocurilor video - Gadget Zone

Top 10 Netflix, de văzut în weekend: serialele foarte bune pe care le poți începe azi

 

Acest weekend ne oferă o mulțime de filme de urmărit, pe măsură ce Netflix continuă să facă noi sezoane din serii precum Dirty John și Jurassic World: Camp Cretaceous. Iată în continuare un top zece al celor mai bune seriale de pe Netflix, pe care le poți începe chiar în acest weekend.

 

  • Lucifer

 

 

Lucifer, sătul de viața lui plictisitoare din iad, se mută la Los Angeles pentru a ajuta omenirea și pentru a curăța „mizeriile” provocate de ea, iar prin abilitățile sale telepatice aduce la suprafață cele mai profunde dorințe sau gânduri ale oamenilor.

 

  • CoComelon

 

 

Perfect pentru copii, acest serial îi învață pe cei mici să afle litere, cifre, sunete de animale și multe altele, în această serie muzicală care aduce momente distractive pentru întreaga familie.

 

  • Dirty John

 

 

Eroina este Debra (Connie Britton), o femeie trecută de prima tinereţe care se îndrăgosteşte până peste cap de chipeşul doctor John (Eric Bana). Doar că în curând interesele obscure ale acestuia vor pune în pericol viaţa Debrei şi a celor dragi ei.

 

  • Ragnarok

 

 

Ragnarok este o poveste despre maturizare și contribuie la crearea unui mitologii nordice noi și surprinzătoare. Acțiunea serialului se petrece în micul oraș fictiv Edda, situat în mijlocul naturii grandioase norvegiene. Povestea se axează pe locuitorii orașului Edda, care, cel mai probabil, nu sunt ceea ce pretind a fi.

 

Top 10 Netflix cele mai bune seriale
 

  • The Kominsky Method

 

 

Seria spune povestea unui actor în vârstă (Michael Douglas), care s-a bucurat de multă faimă în tinerețe și își desfășoară activitatea predând lecții de actorie.

 

  • Who Killed Sara

 

 

Cu două sezoane de urmărit, seria mexicană urmărește povestea lui Alex Guzman, care a fost condamnat pentru uciderea surorii sale, în ciuda inocenței sale. Serialul

urmărește ce s-a întâmplat cu adevărat cu Sara.

 

  • Jurassic World: Camp Cretaceous

 

 

După cel de-al doilea sezon din martie, serialul de animație revine cu un al treilea și spune povestea adolescenților de pe cealaltă parte a insulei. În sezonul trei, ticăloșii s-au întors și au mai mult de lucru.

 

  • Kim’s Convenience

 

 

Acum, în ultimul său sezon, povestea hilară a familiei Kim continuă și se încheie, pe măsură ce familia merge pe drumuri separate, dar numai după mai multe întâmplări.

 

  • The Upshaws

 

 

Un serial despre o familie afroamericană din clasa muncitoare ai cărei membri au parte de o mulţime de provocări în orăşelul lor din statul Indiana.

 

  • StartUp

 

 

Serialul urmărește o nouă tehnologie construită în jurul monedei digitale numită GemCoin.

 

sursa

Edited by Ailime
Link to comment
Share on other sites

  • Ailime locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.