Jump to content

Un Porsche Cayenne urmărit de echipaje de poliție în județul Suceava. Ce au găsit polițiștii în mașină?


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

Porsche-Cayenne-focuri-de-arma-1.jpg

 

 

 

Un Porsche Cayenne a fost oprit după ce polițiștii au reușit să-i perforeze anvelopele cu un dispozitiv anti-pneu. Mașina a trezit suspiciuni după ce polițiștii au verificat-o în baza de date și au aflat că are un număr fals de înmatriculare. Ce au găsit polițiștii la bord?

 

Polițiștii din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Suceava au identificat în trafic un autoturism marca Porsche Cayenne cu număr de înmatriculare fals. Oamenii legii aveau informații potrivit cărora SUV-ul de lux transporta țigări de contrabandă.

 

Șoferul mașinii a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor și a accelerat încercând să scape de echipajul aflat pe urmele sale. Urmărirea a început pe raza localității Laura din județul Suceava, în jurul orei 05:10.

Polițiștii au cerut întăriri și un alt echipaj a intervenit cu dispozitivul anti-pneu pentru oprirea mașinii. Deși avea toate anvelopele perforate, șoferul a reușit să vireze, intrând într-o curte. Acolo a abandonat mașina și a fugit.

 

Porsche Cayenne, burdușit cu pachete de țigări, oprit de poliție cu un dispozitiv anti-pneu.

Polițiștilor nu le-a venit să creadă ce au găsit în SUV-ul de lux. Mașina era burdușită cu pachete de țigări. Saci și cutii cu 15.440 de pachete, în valoare de 181.100 de lei au încăput în vehicul. Portbagajul și bancheta din spate, dar și spațiul până în dreptul scaunelor din față erau pline de pachete. Astfel de transporturi se efectuează, de obicei, cu vehicule mult mai mari, de tipul camionetelor.

Pachetele de țigări au fost confiscate, iar autoturismul Porsche Cayenne, în valoare de 62.500 de lei, a fost indisponibilizat la sediul instituției.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă în formă agravantă și punerea în circulație sau conducerea unui autovheicul cu număr fals de înmatriculare.

 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.