Jump to content

Un șofer a comandat un Jeep electric de pe un site chinezesc și iată ce a primit


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

Jeep-electric-site-chinezesc-1.jpg

 

 

 

Un bărbat a comandat un Jeep electric  pe un site chinezesc și iată ce a primit. 1.700 de dolari plătise pe mini-Jeep-ul pe care l-a asamblat el însuși cu mari bătăi de cap. Chinezii nu i-au trimis instrucțiuni.

 

Noul posesor de Jeep în miniatură este Kyle Day. Bărbatul a plasat comanda pe un site chinezesc, Alibaba, și a așteptat livrarea comenzii. Era prima oară când comanda folosind acea platformă.

Nici nu știa cât de mare e vehiculul pe care îl comandă, dar bănuia că este cam cât o mașinuță de golf. Și a fost, cu siguranță, mai ieftin. 1.280 de dolari a costat. Dar cu taxele de import și livrare în Statele Unite, clientul american a plătit aproximativ 1.700 de dolari. Ar fi primit o reducere semnificativă dacă ar fi comandat cinci unități. Soția nu l-a lăsat să facă așa ceva, așa că a fost nevoit să se mulțumească cu una singură.

Kyle și-a spus povestea pentru Electrek. A bifat toate opțiunile disponibile pentru micul Jeep electric. Scaune din piele, centuri de siguranță, aripi (da, erau opționale). Are pentru el o roată de rezervă, o baterie și un troliu. A fost informat atunci când produsul a fost încărcat pe vas și i-a urmărit parcursul. Când a sosit în State, Kyle a mers să-l ridice de la un depozit din Los Angeles.

 

Jeep electric comandat de pe site chinezesc, cu probleme mari de calitate

 

Ajuns acasă, și-a asamblat singur vehiculul. Dar a fost mare bătaie de cap. Chinezii nu i-au trimis instrucțiuni. Clientul a întâmpinat și probleme de calitate, pentru că panourile de caroserie nu se îmbinau perfect. A sunat imediat vânzătorul. Dar dacă ar fi comandat piese noi, ar fi așteptat luni de zile livrarea. A fost nevoit să taie, să sudeze, să folosească șuruburi suplimentare.

Acum este încântat că noul său Jeep electric are claxon, vitezometru, indicator pentru nivelul de energie rămas în baterie. Are și semnalizatoare, lampă pentru frână și faruri funcționale

Soția lui este cea care folosește cel mai des vehiculul. Duce și ia copiii de la prietenii lor.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.