Jump to content

Juventus face spectacol total în MERCATO: îi "suflă" un super jucător Barcelonei și pregătește o revenire de 5 stele


LorenaRx
 Share

Recommended Posts

Massimiliano Allegri a revenit la Juventus în această vară și are planuri mari: vrea titlul și UEFA Champions League în sezoul viitor, iar "Bătrâna Doamnă" pregătește o campania de transferuri spectaculoasă.

image.thumb.png.2629e093800a615995901b2664d3d447.png

Ce transferuri face Juventus: Memphis Depay și Paul Pogba

Bianconerii sunt gata să dea prima lovitură pe piața transferurilor: Memphis Depay a fost "deturnat" și nu va mai ajunge la Barcelona, așa cum era de așteptat. Atacantul olandez, care este liber de contract după despărțirea de Lyon, este tentat să meargă la Torino, deoarece Juventus i-a făcut o ofertă mai bună decât gruparea de pe Camp Nou.

 

Mundo Deportivo anunță că fotbalistul de 27 de ani a întrerupt negocierile cu Barcelona de câteva zile, mai exact de când au intrat pe fir bianconerii. Catalanii sunt pe punctul de a pierde un nou jucător important, care ar fi venit liber de contract, după ce Georginio Wijnaldum a bătut palma cu PSG. Juve i-a oferit lui Depay un salariu mult îmbunătățit față de Barcelona, iar Depay are șanse mari să ajungă lângă Cristiano Ronaldo.

 

Paul Pogba este a doua țintă de lux a "Bătrânei Doamne" în această vară. Mijlocașul francez mai are un an de contract cu Manchester United și nu este dispus să-și prelungească înțelegerea. Agentul îi caută echipă, iar revenirea la Juventus este prima opțiune pentru campionul mondial din 2018.

 

Într-un dialog avut cu fostul său coleg, Marchisio, pe Instagram, Pogba a fost rugat să revină la formația pentru care a mai evoluat între 2012 și 2016. "OK, Principe, următoarea destinație este Torino", a răspuns mijlocașul francez. Rămâne de văzut dacă cele două părți vor ajunge la un acord, dar relația excelentă pe care fotbalistul o are cu "Max" Allegri pare să fie cheia mutării. Pogba a lucrat cu tehnicianul italian doi ani la Juventus și a câștigat două titluri sub comanda acestuia. În vara lui 2015, Juventus, cu Pogba în teren și Allegri pe bancă, a pierdut finala UEFA Champions League cu Barcelona, scor 1-3.

 

Sursa: digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.