Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Inundații în București după ploaia torențială. Mașini la apă


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

masini-apa-Bucuresti-9.jpg

 

 

 

Ploaia torențială care a căzut vineri peste București a provocat adevărate inundații în mai multe zone ale Capitalei. Numeroase mașini au fost nevoite să treacă prin apă adâncă.

 

Imagini incredibile au fost publicate de către șoferi pe grupurile de profil de pe rețelele de socializare. În imagini se pot observa cum sute de mașini trec prin apă. S-au format adevărate râuri pe artere importante din București, încă o dovadă că sistemul de canalizare din Capitală este deficitar.

O filmare arată cum șoferii înaintează cu greutate prin apă pe Calea Văcărești, în zona Pasajului Mihai Bravu. La un moment dat, în cadru, apare și o autospecială de poliție. Dar aceasta evită “valurile”, îndreptându-se într-o altă direcție.

 

Sunt avantajați clar șoferii de SUV-uri cu gardă mare la sol, pe când cei care conduc mașini mici, de oraș, trebuie să se deplaseze cu mare atenție.

Au fost raportate astfel de inundații și în zona Pieței Râmnicu Sărat din sectorul 3. Blocajele rutiere obișnuite, care apar la ore de vârf, au fost, vineri seara, în apă. A fost la fel în zona Palatului Copiilor din sectorul 4.

 

Numeroase mașini înfruntă apa adâncă pe străzile din București

 

Au înfruntat aceleași condiții și autobuzele Societății de Transport în Comun. Au avut de suferit și călătorii care așteptau în stații și pe refugii pentru tramvai, stropiți fără menajamente de șoferii grăbiți.

Pentru pietoni a fost o adevărată provocare să sară peste bălțile uriașe formate în dreptul trecerilor.

Mașinile au făcut valuri și pe Splaiul Unirii, în zona Târgului Vitan, arată filmarea publicată de un șofer pe grupul Info Trafic București și Ilfov. Banda întâi de circulație s-a transformat într-un lac. Și Bulevardul Theodor Pallady i-a întâmpinat pe conducătorii auto cu o maree pe cinste.

 

Străzile din zona podului Grant, care face legătura dintre sectorul 6 și sectorul 1, s-au transformat, de asemenea, în veritabile râuri.

S-au format coloane de mașini și la ieșirea din Chiajna, pentru că un autoturism a cedat în lupta cu valurile.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.