Jump to content

Garmin anunță o nouă serie de camere video auto, cu opțiune pentru stocare cloud a clipurilor importante


TLG WilliamS
 Share

Recommended Posts

Garmin anunță o nouă serie de camere video auto, cu opțiune pentru stocare cloud a clipurilor importante

 

 

Disponibile direct pe site-ul Garmin, acestea sunt Dash Cam Mini 2 și Dash Cam 47 cu rezoluție 1080p, modelul Dash Cam 57 cu rezoluție 1440p și versiunea 67W, echipată cu lentile ultra-wide.

 

Cu excepția modelului ultra-compact Mini 2, toate dispun de receptor GPS pentru atașarea coordonatelor de localizare și viteza reală, cât și un ecran de 2 inch pentru încadrarea imaginii și vizualizarea înregistrărilor. Prețurile pornesc de la 130 dolari pentru modelul Mini 2 și ating 260 dolari în cazul versiunii Dash Cam 67W.

 

Aparent, funcționalitatea suplimentară este obținută cu ajutorul conectivității WiFi și o aplicație dedicată pentru smartphone, care facilitează atât vizualizarea/descărcarea wireless a clipurilor obținute, cât și încărcarea în spațiul cloud a celora care ar putea surprinde un eventual incident în trafic.

 

Pe lista facilităților oferite mai intră și Parking Mode, o funcție prin care camera video rămasă montată pe bordul autoturismului se poate „trezi” și înregistra eventuale evenimente.

Totodată, situația alertată poate fi vizualizată în timp real cu aplicația Garmin Drive, folosind modul Live View. Tod din aplicație pot fi ajustate setările camerei video, respectiv descărcate înregistrările obținute.

 

Cât despre serviciul de stocare cloud, acesta se numește Garmin Vault și asigură stocarea gratuită a evenimentelor surprinse pe video, timp de ”cel puțin 24 de ore”. Limita poate fi crescută la 30 de zile, optând pentru versiunea cu abonament a acestui serviciu.

 

Desigur, toate cele patru modele de camere video auto oferă în continuare opțiunea pentru înregistrare pe card microSD, ca o modalitate facilă și puțin costisitoare pentru stocarea locală a unui număr mare de clipuri video.

 

Pe lista dotărilor extra mai intră și controlul vocal pentru declanșarea funcției de înregistrare, respectiv alerte vocale pentru situații periculoase, cum ar fi alertă de coliziune iminentă cu mașina din față, părăsirea benzii de circulație și traversarea sectoarelor de drum cunoscute ca fiind locații preferate pentru amplasarea radarelor pentru viteză.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.