Jump to content

Fii un vrăjitor fericit în declanșatorul de supraviețuire cooperativ Wizard with a Gun


 Share

Recommended Posts

capsule_616x353.jpg?t=1623530884

 

Creați muniție magică, personalizați-vă vrăjitorul, explorați un sandbox randomizat și jucați solo sau cu până la 4 persoane.

 

 

 

 

Cred că există ceva în mod inerent amuzant în legătură cu un vrăjitor care scoate o armă din pelerină și pur și simplu aruncă în aer. Bănuiesc că, de obicei, gătesc vrăji misterioase sau fluturează baghete magice, văd cum un bici scoate un pistol și pune un pic de plumb în cineva doar se simte atât de deplasat.

 

Deci, trailerul anunțului pentru Vrăjitorul cu o armă este cam amuzant, dar arată și cam grozav. Este un „joc de supraviețuire cooperativ online cu nisip, amplasat într-o sălbăticie magică, creată cu creaturi periculoase și mistere arcane”, potrivit dezvoltatorului Galvanic Games. Și, deși puteți juca singur, puteți invita, de asemenea, câțiva prieteni pentru o experiență de asistență cooperativă pentru 4 jucători.

 

„Proiectează cu atenție arme, gloanțe și mobilier pentru casa ta din turn, dar încearcă să nu le arzi pe toate în timp ce magia pe care o exerciți escaladează dincolo de controlul tău”, citește pagina jocului pe Steam. "Combinați elemente pentru efectele intenționate sau surprinzătoare care modifică împușcătura, raza de explozie, traseul glonțului și chiar statutul creaturii din mirele dvs." 

 

„Explorați și descoperiți noi secțiuni ale lumii pline de deșerturi, mlaștini, tundre și preri - toate plutind liber prin spațiu și timp după ce lumea a fost fracturată. Eliberați puterea cosmică din siguranța turnului dvs. pentru a reseta lumea și a ieși odată din nou, pentru a găsi un nou aspect pentru terenurile odată familiare. "

 

Puteți personaliza armura vrăjitorului, halatul, pălăria și alte accesorii, iar aceste arme par să facă mult mai mult decât să tragă cu gloanțe: Unele proiectile izbucnesc în flăcări, unele plasează structuri în lume, iar altele chiar par că sunt așezarea plăcilor de podea cu care să se construiască.

 

Uitându-mă doar la trailer, sap artă, animație și concept. Din păcate, vrăjitorul cu o armă nu va fi scos până în 2022. Dacă aș putea flutura o baghetă magică și aș pune mâna pe ea mai repede, aș face-o.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

  • Ailime locked, unlocked and locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.