Jump to content

Titan Souls este gratuit pe Steam pentru o perioadă limitată


 Share

Recommended Posts

gQe8azSnFepnGnJYNmb6wn-970-80.jpg

 

Verificați jocul anterior de la creatorii de Death’s Door.

 

 

Poate ați văzut știrile despre Death’s Door , unul dintre mai multe jocuri despre păsări prezentate la E3 anul acesta? Se remarcă din turmă, fiind un joc despre o corbă cu sabie care recoltează sufletele morților. Death's Door este opera studioului independent Acid Nerve, care anterior a făcut aventura de sus în jos a luptei cu puzzle-ul Titan Souls, iar pentru ca toată lumea să fie entuziasmată de noul joc, cel vechi este gratuit pentru o perioadă limitată. 

 

Titan Souls este un joc în care fiecare luptă este o luptă de șef și ai o singură săgeată. Din fericire, acea săgeată poate fi refolosită, întorcându-se înapoi la arcul tău după ce a fost împușcată, și fiecare dintre cei 20 de șefi ai săi - titanii titlului - pot fi uciși într-un singur hit la locul potrivit. Cu toate acestea, rezolvarea puzzle-ului de a găsi și a expune acel loc nu este ușoară.

 

I-am acordat un scor de 87% și l-am descris astfel: „Când aterizezi acea lovitură perfectă, accentuată de o singură lovitură de cinal, totul îngheață. Muzica se oprește, culoarea se estompează din joc și ești lăsat pentru o câteva secunde pentru a lua în considerare faptul că, împotriva tuturor șanselor, ați făcut-o. Nu a fost nimic ieftin, nu ați jucat sistemul sau ați găsit o modalitate ușoară de a face acest lucru. a expus punctul slab și a lansat o săgeată în mijlocul acestuia. Tu ai făcut-o. Ești un erou sângeros. "

 

Dacă sună așa ceva, ai până luni, 14 iunie, până la ora 10 PT, pentru a lua Titan Souls pe Steam.

 

Sursa

Edited by TLG Wilhelm Chrysler
Link to comment
Share on other sites

  • Ailime locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.