Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Crește-ți propriile lumi în Grow: Song of the Evertree


 Share

Recommended Posts

capsule_616x353.jpg?t=1623138945

 

Faceți-o pe Steam și veți ajuta la creșterea copacilor și în viața reală.

 

 

 

Dezvoltatorii independenți de la Prideful Sloth spun că următorul lor joc „urmează mișcarea confortabilă a jocurilor”, iar vibrația sa pastel și pastoral pare să se potrivească cu factura. Grow: Song of the Evertree este o cutie de nisip care construiește lumea în care ești un alchimist care îngrijește un copac gigantic care crește lumi miniaturale pe ramurile sale întinse. 

 

Alchemy vă permite să hrăniți insule plutitoare și să construiți orașe pentru a găzdui personajele care locuiesc pe Evertree, dar are și peșteri de explorat, puzzle-uri de rezolvat, flori și minerale de colectat și bug-uri de prins. Dacă pariați pe Grow cu un mini-joc de pescuit, atunci colectați câștigurile la ușă, pentru că este sigur.

 

Studioul australian Prideful Sloth a realizat anterior Yonder: The Cloud Catcher Chronicles, un joc cu aspect superb și extrem de rece despre restaurarea unui peisaj luxuriant de fantezie, deși atunci a fost cu ajutorul spritelor plutitoare. Spun că au forma când vine vorba de jocuri relaxante.

 

Grow: Song of the Evertree va fi lansat anul acesta și are o campanie de liste de dorințe pe Steam . Cu cât primește mai multe liste de dorințe, cu atât reducerea la lansare va fi mai mare și cu atât mai mulți copaci vor fi plantați prin intermediul Fundației Arbor Day din întreaga lume.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

  • Ailime locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.