Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Jocul de supraviețuire VR 17-Bit Song in the Smoke arată plin de viață


 Share

Recommended Posts

17-BIT reveals mystical VR survival adventure Song in the SmokeNews |  DLH.NET The Gaming People

 

Dezvoltatorul GALAK-Z pleacă de la obișnuitul lor cu Song in the Smoke.

 

 

 

Dacă ai alege un dezvoltator pentru a crea un joc de supraviețuire VR, probabil că nu ar fi Galak-Z și Skulls of the Shogun 17-Bit. Cu toate acestea, 17-Bit merge cu jocul de supraviețuire Song in the Smoke, care vine pe PC VR și Oculus Quest în această vară. O nouă privire asupra jocului din Upload VR Showcase oferă o imagine de ansamblu frumoasă a ceea ce vor Jake Kazdal și echipa să realizeze.

 

Cântecul în fum va încerca să se simtă real ca un joc, cu animale care se comportă în funcție de propria lor stare. Un cerb înfometat este mai înspăimântat de tine, în timp ce unul plin te-ar putea urmări din curiozitate. „Atingerile mici și subtile este ceva ce poți face mult mai eficient în VR decât într-un joc cu ecran plat”, a spus Kazdal în mini-documentarul despre Song in the Smoke. Cântecul din ciclul zi / noapte al fumului este despre încurajarea ta să explorezi ziua și să faci provizii îmbunătățindu-ți tabăra noaptea.

 

Song in the Smoke se întâmplă foarte mult, dar accentul său cel mai mare este să fii o lume autonomă, cu propriile reguli pe care să le explorezi și să supraviețuiești. Lumea respectivă este una primordială, cu creaturi ciudate și interesante proiectate de jocurile de artă legenda Katsuya Terada. O mare parte a jocului este despre evocarea sentimentului de explorare, dar și despre sentimentul de a fi o ființă nevoiașă și vie într-o lume naturală. Foarfetul unei ramuri, de exemplu, este dat ca exemplu de ceva care este fie înspăimântător - un prădător care se apropie -, fie încântător - o aripă care cântă păsările. 

 

„Sperăm că acesta este unul dintre primele jocuri cu care oamenii își pot petrece timpul și se pot pierde cu adevărat”, a spus Kazdal. „Mă aștept ca jucătorii să se poată bucura cu adevărat de peisajele frumoase, de aceste păduri uriașe primitive pe care le-am construit și chiar să se piardă.”

 

Puteți afla mai multe despre Song in the Smoke pe site-ul său oficial.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

  • Ailime locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.