Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Rawmen este un shooter de persoană terță cu un nume care nu minte


 Share

Recommended Posts

RAWMEN - First Cup Demo - YouTube

 

Sarat, savuros si pacatos.

 

 

 

Rawmen este exact cum sună, dar nu este așa. Vă respect imaginația sălbatică, dar acesta este un site de familie. Nu, Rawmen este exact ceea ce sună prin faptul că este evident un joc despre oameni aproape goi care folosesc puterea mâncării pentru a concura și a adopta violență comică unul pe altul. Iată un trailer nou pentru familie, care tocmai a debutat la PC Gaming Show. 

 

Folosiți o oală nesfârșită de supă de supă pentru a aluneca în jurul stilului Arena Splatoon. Ajungeți la înălțimi mari sărind cu gogoși mari. Mâncarea mărește de obicei efectul gravitației pentru mine, așa că sap fantezia propusă de Rawmen aici. 

 

Până la opt jucători concurează în diferite moduri, inclusiv:

 

Claim Chowder: un joc de apărare în zonă în care apărați o oală cu supă de chowder de scoică de la cealaltă echipă. Trebuie să fie o supă bună.

 

Echipă de chiftelă: captează steagul, cu excepția steagului care este o minge de carne suculentă și uleioasă. Sari pe acel lucru și te rostogolești cu el ca un katamari savuros și în poartă. 

 

Top RawMen: King of the Hill, baby. Săriți cu bombe cu gogoși și colectați cuburi prețioase de bulion. Mi se pare o miercuri seara. 

 

Boba Ball: Este ca fotbalul, cu excepția armelor. Și armele trag cu bile boba. Pe care îl folosiți pentru a vă deplasa cu o minge de boba mai mare. Rocket League s-a încheiat. 

 

Broth Battle: Deathmatch. Distruge-i pe dușmanii tăi amestecând bulion fierbinte la ei. Destul de sumbru, sincer. O sap. 

 

Densitatea jocurilor de cuvinte alimentare ar putea să vă arunce, dar Rawmen pare cu siguranță mai mult decât o glumă inteligentă. Acesta este un joc multiplayer complet competitiv, doar unul pe care îl poți cam mirosi pe ecran. Ceea ce este un lucru bun! Cred că!

 

Rawmen nu are încă o dată de lansare, dar în mod clar a fost o vreme. Arata bine. Doriți-o pe Steam dacă doriți un miros mai profund.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

  • Ailime locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.