Jump to content

Bloomberg are detalii proaspete despre Apple Watch Series 7; Sunt confirmate schimbări la nivel de design și ecran, dar și lipsa unor funcții!


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

60c75b270daef.jpg

 

 

 

Pe lângă noi modele iPhone, cei de la Apple vor lansa în această toamnă și un ceas inteligent proaspăt și anume Apple Watch Series 7 - purtabil care a înregistrat câteva leak-uri anterior. Am văzut la un momentan randări credibile ale sale, iar prin luna mai aflam că ceasul ar putea măsura alcoolemia, glicemia și lua tensiunea arterială. Noi informații ajunse astăzi în online ne dezvăluie ce se schimbă în cazul smartwatch-ului și ce vești rele avem referitor la funcțiile sale. 

 

În spatele informațiilor este celebra publicație Bloomberg care a obținut date importante despre viitorul purtabil de la Apple. Aflăm pe această cale faptul că Apple Watch 7 nu va aduce funcția de monitorizare a glicemiei și nici senzor de temperatură precum se vehicula anterior. Aceste două noutăți ar putea fi rezervate pentru modelul Watch 8 din 2022, dar nici aici lucrurile nu sunt bătute în cuie.

Cât despre noutățile pe care ni le rezervă Apple Watch Series 7, aflăm că ceasul va integra un procesor Apple S7, unul mai rapid. Va livra și o conectivitate wireless mai bună cu un update pentru tehnologia UWB (ultra-wideband) și vom avea un corp mai gros se pare. Această din urmă mențiune ne poate duce cu gândul la posibilitatea unei baterii mai generoase și totodată la o autonomie maimare.

 

Smartwatch-ul ar urma să ofere un nou display și de această dată vom avea margini mai înguste în jurul panoului frontal, dar și o protecție mai subțire. Se pare că Apple va utiliza în cazul acestui ceas o nouă tehnică de laminare a display-ului cu scopul de a obține o protecție mai subțire deasupra display-ului în sine. Ecranul va fi adus mai la suprafață și astfel vom beneficia de îmbunătățiri la capitolul vizibilitate și luminozitate. De asemenea, se aduce în discuție și posibilitatea ca Apple Watch 7 să aibă muchii plate ca iPhone 12. 

 

Ca o concluzie, vom avea un ceas mai rapid la capitolul performanță, conectivitate wireless îmbunătățită, suport UWB și un ecran mai elegant. Acest Apple Watch Series 7 va fi upgrade-ul ideal pentru cei care dețin în momentul de față un Watch 5. Cei care au un Watch 6 vor aștepta mai degrabă varianta Apple Watch Series 8 care vine în 2022 și despre care Bloomberg are câteva dezvăluiri.

 

 

 

MPPSGP24469__1.jpg

 

 

 

Aflăm că acest viitor ceas va aduce senzor de temperatură, o dotare pe care o vom regăsi și pe modelul robust Apple Watch Explorer/Adventure Edition care aparent vine tot în 2022. De asemenea, anul viitor este așteptată și varianta succesor Apple Watch SE. Privind asupra informațiilor de aici, pare că Apple ne pregătește o avalanșă de modele Watch pentru 2022, urmând a ataca și segmente precum cel rugged/robust unde triumfă firme precum Garmin. 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.