Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Lumberhill este un joc de petrecere cu bușteni, cu panda


 Share

Recommended Posts

Save 10% on Lumberhill on Steam

 

Ce vrei să spui că păstorirea dinozaurilor nu era în fișa postului?

 

 

 

 

Ce-i drept, nu știu prea multe despre tăierea copacilor. Așa că sunt gata să cred dezvoltatorului jocului cooperativ Lumberhill când îmi spun că răpirea de pterodactili este o parte a experienței peștilor ca și cămășile din flanelă.

 

Lansat alături de cel mai recent trailer al său la spectacolul PC Gaming, Lumberhill are ca scop tăierea copacilor ceea ce a fost Overcooked pentru prepararea alimentelor. Până la patru cricuri purtate de flanel se desfășoară în jurul unei hărți, rezolvând provocări pe bază de lemn, cum ar fi tăierea copacilor, construirea de poduri și (într-o întorsătură destul de ciudată), păstorirea animalelor. Hei, este 2021, trebuie să găsim cu toții concerte laterale undeva.

 

Cealaltă întorsătură, totuși, este că „cricurile noastre sunt aruncate de-a lungul timpului și spațiului, un echipaj pestriț de tăietori de lemn din toată istoria pentru a pune lemnul împreună. Diferite hărți vă vor face să luptați împotriva piraților, panda care se rostogolesc și să vă îndepărtați de pterodactili. Sincer, aș încerca să unesc scena tăietorului de lemne dacă ar trebui să mă descurc cu prostia asta.

 

Lumberhill a ieșit acum pe Steam.

 

Sursa

Edited by TLG William
Link to comment
Share on other sites

  • Ailime locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.