Jump to content

Bug casa


TLG Davis
 Share

Recommended Posts

Nick-ul tău:.David.
Server:rpg 2
Descrierea bugului:In casa 18, nu merge niciun anim.Cand dau sleep ramane caracterul in picioare.E singura casa in care am fost si nu merge /pee,/gro
Screenshot(s):-

Link to comment
Share on other sites

Din câte am reușit să testez la mai multe case se întâmplă acest lucru. Interiorul nu pare să fie cel care cauzează problema deoarece am găsit case cu același interior care nu au această problemă.

Ai idee dacă înainte mergeau animațiile în respectiva casă?

Link to comment
Share on other sites

Nu mai țin nici eu minte exact dacă sunt situații în care să fi blocat animațiile prin interioare, dar da, în mod normal funcționează și în interioare.

Link to comment
Share on other sites

Salut @Kelton, Eu am testat si in HQ Hitmen dar si in orice casa de pe server si cand pun [/sleep] si bag orice animatie, [/pee, /dance] sau orice alta animatie, imi merge perfect, posibil ca la tine @South .David. sa fie ceva de la moduri, zic si eu, nu stiu. 

 

Fii atent @South .David., incearca cand vei vedea acest mesaj, orice animatie cand o pui, dai [/stopanim] si dupa apesi pe acea animatie de mai multe ori, daca nu merge nici asa, inseamna ca e un bug ceva. Cum am zis si ma repet, mie unu imi merge perfect orice anim si am testat in multe casute si HQ-uri, clan / factiune si pot cu anim.

Link to comment
Share on other sites

Salut, in hq-urile de mafii nu merg animatiile, in schimb in casa imi merg. Sunt blocate cred ca pentru cei din mafii pentru a nu se abuza in timpul war-ului. ?

Edited by Scooby69
Link to comment
Share on other sites

Din câte înțeleg bugul este doar mafioților ceea ce este normal pentru a nu folosi animații în timpul warului dacă nu mă înșel, pai daca animații lenu funcționează în VW-ul warurilor, probabil acest VW se extinde și în unele case/hq-uri respectiv diferite interioare.

Link to comment
Share on other sites

10 hours ago, PROKOP said:

@South .David. o întrebare?

Ai luat taskurile lui Cătălin înainte?

Deoarece la momentul de față doar din cauza acestor taskuri îți schimba VW-ul aiurea...

Dar na..  puțin probabil dacă a încercat și Kelton..

Nu mai joc eu samp dar din experiențele avute la acele vremuri, în cazul în care mergeai la Cătălin pentru taskuri și te trezeai intr-un alt VW nu te lăsa sa intri în nicio casă, însă problema asta este ușor de rezolvat dacă mergi la un PNS.

Edited by Dark Night
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.