Jump to content

Xiaomi a creat un grup special „Software” pentru a rezolva bug-urile și problemele întâmpinate de utilizatorii MIUI


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

60c8763e99c57.jpg

 

 

Xiaomi s-a remarcat în industria software mobilă încă din 2010, atunci când compania a dezvoltat MIUI. Pe atunci interfața era revoluționară, se dezvoltau o mulțime de ROM-uri custom, pentru alte modele, dar și launchere care încercau să imite UI-ul. În 2021 interfața MIUI încă se regăsește pe telefoanele Xiaomi, Poco și Redmi, însă utilizatorii nu sunt neapărat mulțumiți de aceasta. Câteva bug-uri și-au făcut apariția în cazul software-ului, încă de la MIUI 12, iar MIUI 12.5 nu pare să rezolve problemele. Astăzi aflăm că Xiaomi a creat un grup special software pentru a rezolva bug-urile și problemele întâmpinate de utilizatori. Avem detalii mai jos.

 

 

 

Android%20Interfata.jpg

 

 

Astăzi, managerul general pe departamentul MIUI Experience în cadrul Xiaomi, a anunțat că au creat “MIUI Pioneer Group”. Grupul de dezvoltatori software funcționează de mai bine de o săptămână. Membrii acestui grup vor fi responsabili pentru rezolvarea mai multor tipuri de probleme întâmpinate de utilizatorii MIUI. De asemenea, progresul și informațiile despre bug-urile rezolvate vor fi postate pe forumul Mi Community. 

 

Chiar dacă mișcarea nu pare extraordinară, este un pas înainte pentru software-ul MIUI. Utilizatorii de telefoane Xiaomi au întâmpinat multe probleme în ultima perioadă, mai ales de la debutul MIUI 12.5. Printre acestea se numără bula Messenger care are un aspect pătrat, imposibilitatea de a închide notificarea YouTube și diverse blocări în cazul aplicațiilor de socializare precum Snapchat.

 

Companii rivale precum OPPO sau Vivo, au rezolvat problemele software recent, odată ce au intrat și pe alte piețe. De exemplus, ColorOS este una dintre cele mai bune interfețe Android, iar Funtouch OS este mult mai bine optimizat față de versiunile precedente. Pe de altă parte, Samsung a început să-și actualizeze terminalele mult mai rapid, iar One UI aduce multe îmbunătățiri, fără prea multe probleme, inclusiv pe telefoanele midrange. În plus, compania a anunțat că va oferi 4 ani de update-uri de securitate pentru multe dintre terminalele sale.

Sperăm totuși ca Xiaomi să-și rezolve problemele software, fiind singurul dezavantaj momentan în cazul telefoanelor sale, după actualizarea la MIUI 12.5.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.