Jump to content

realme prezintă aspiratorul robot TechLife Robot Vacuum, cu sistem LiDAR pentru orientare


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

60c8d3eaa892d.jpg

 

 

15 iunie este o zi importantă pentru realme, care a lansat global telefonul de gaming realme GT 5G, aducând în prim plan şi strategia sa din zona smart home. Cu această ocazie am asistat şi la debutul unui aspirator robot inteligent, cunoscut drept realme TechLife Robot Vacuum. Avem detalii mai jos.

Aspiratorul Robot Vacuum este primul produs realme din nouă gama TechLife. Este şi primul produs AIoT al companiei şi foloseşte 38 de senzori pentru a se orienta, dar şi multe alte funcţii. Include un senzor LiDAR, tehnologie utilizată de automobilele inteligente şi în acest caz ajutând la creşterea preciziei de navigare în locuinţă. Aparatul va scana la 360 de grade mediul din jur şi asta durează doar o secundă. Robot Vacuum poate evalua poziţiile relative cu o precizie de 98%.

 

Aspiratorul vine cu o baterie de 5200 mAh, are o putere de 3000 Pa şi un nivel de zgomot de doar 55 dB. Rezervorul sau are o capacitate de 600 ml, iar rezervorul pentru apa este de 300 ml. Puteţi controla dispozitivul din aplicaţia realme Link, iar utilizatorii pot alege chiar comenzi vocale prin Alexa sau Google. Robot Vacuum are o înălţime de 10 cm, design elegant şi vine cu multiple moduri de aspirare şi curăţare, pe care le găsiţi în aplicaţia Link. Noul produs are preţul recomandat de 299 de euro la nivel european.
 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.