Jump to content

Honor Magic 3 ar urma să debuteze în luna august; Va fi un flagship cu procesor Snapdragon 888 Pro


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

60c8dd6181a0e.jpg

 

 

Chiar astăzi aflam că Honor urmează să lanseze un prim smartphone pliabil, din seria Magic. Totuși, acela ar fi programat pentru primul trimestru al anului 2022. Până atunci, compania mai are de dezvăluit smartphone-urile din seria Honor 50, dar și noi terminale din seria Magic. E vorba despre Honor Magic 3, un flagship care ar urma să debuteze în luna august a acestui an. Avem detalii mai jos.

 

Noutățile sosesc de pe Weibo, prin intermediul zvonacului Digital Chat Station. Acesta afirmă că Honor urmează să lanseze smartphone-ul Magic 3. În mod interesant, acesta ar avea la interior un nou procesor de la Qualcomm. Mai exact, ar fi vorba despre Snapdragon 888 Pro. Până acum auzisem de Snapdragon 888+, 895, dar niciodată de “Pro”. Am putea vorbi totuși de același procesor, cunoscut sub denumiri diferite. 

Zvonacul afirmă că acest CPU ar avea un nucleu nou-nouț, X1, tactat la o frecvență de 3.0GHz. În alte cuvinte, ar fi tot un cipset Snapdragon 888, dar tactat la o frecvență mai mare, îmbunătățit. În plus, CEO-ul companiei a confirmat recent că se lucrează la noi smartphone-uri din seria Magic, unul dintre ele urmând să fie un flagship foarte puternic. 

Reținem totuși că este vorba despre un zvon neconfirmat încă. Momentan compania are în plan lansarea seriei Honor 50 și nu se știe dacă vor debuta prea curând modelele flagship. Producătoul tocmai a obținut dreptul de a folosi procesoare Qualcomm, dar și serviciile Google pe telefoanele lor.

 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.