Jump to content

IKEA combină tablourile cu un sistem audio Sonos în noua boxă SYMFONISK Picture Frame WiFi Speaker


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

60c8e08922414.jpg

 

 

IKEA a prezentat astăzi un dispozitiv inedit, boxa WiFi SYMFONISK, care are şi rol de ramă foto şi vine cu tehnologie acustică Sonos. Gama SYMFONISK ne e familiară, după ce am văzut lămpi de noptieră din acest brand, care aveau şi rol de boxă. Brandul SYMFONISK defineşte de altfel produsele elegante cu redare acustică high end şi care se integrează discret în casele noastre.

 

SYMFONISK Picture Frame WiFi Speaker vrea să fie o operă de artă elegantă, care reda şi muzica. În mod interesant, produsul nu e o ramă foto tradiţională, neavând un ecran şi neputând nici a primi fotografii pe exterior. IKEA vinde practic un soi de tablou cu parte frontală înlocuibilă. Acolo avem o protecţie textilă pentru boxele de la interior şi la debut poţi cumpăra o faţadă albă sau neagră, cu desene geometrice. De partea de acustica se ocupă Sonos şi ne putem conecta prin aplicaţia Sonos de pe telefon la acest dispozitiv.

 

 

mg-bef92ba2-w4000-w828-w2600-w1300.jpg

 

 

Alimentarea se face de la priză printr-un cablu de 3.5 m şi puteţi să vă conectați la Internet inclusiv via Ethernet. Mai mult de atât, SYMFONISK Picture Frame poate alimenta alte boxe identice printr-un cablu dedicat. Puteţi şi sincroniza două boxe de acest tip pentru redare stereo. Avem parte şi de suport AirPlay 2 şi Spotify Connect, iar utilizatorii pot agăţa acest dispozitiv ca un tablou pe perete, dacă doresc. Include un carlig magnetic pentru ataşare mai uşoară pe perete şi picioruşe din cauciuc dacă vreţi să îl puneţi pe mobilier. În spate se găsesc butoane de play/pauză şi volum.

 

Dispozitivul măsoară 41 centimetri în lăţime şi 57 de centimetri în înălţime. Grosimea este de 6 centimetri. Produsul costă 179 de euro, iar panourile frontale cu rol de operă de artă costă 17 euro.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.