Jump to content

O mașina se scufundă într-o groapă din asfalt pe fondul precipitațiilor abundente


TheVirus
 Share

Recommended Posts

O-masina-se-scufunda-intr-o-groapa-din-a

 

Un videoclip filmat în Mumbai, India, ne arată o groapă care se deschide din asfalt și înghite un Hyundai aflat într-o parcare.

 

Incidentul s-a petrecut duminică, 13 iunie (zi cu ghinion pentru unii, se pare) în jurul orei 8:30. Presa locală raportează că omul responsabil cu spălarea mașinilor din parcare unde a avut loc incidentul a observat mai întâi asfaltul care a început să cedeze.

 

El l-a alertat rapid pe proprietarului mașinii dar nu a reușit să mute mașina înainte ca groapa să se deschidă groapa. Așa că mașina s-a scufundat total în doar câteva secunde.

 

Presa locală mai relatează că groapa s-a deschis în urma unei perioade cu ploi abundente. Porțiunea pe care a fost parcată mașina se află chiar deasupra unei fântâni vechi construite în urmă cu aproximativ 80 de ani și se crede că are o adâncime de până la 12 metri. Fântâna a fost acoperită cu o placă de beton acum patru decenii dar, aparent, a cedat în cele din urmă.

 

Pentru a scoate mașina din groapă, echipajele de salvare locale au pompat toată apa și apoi au folosit o macara pentru a scoate mașina afară. Întreaga operațiune a durat aproximativ 12 ore și, la sfârșitul acesteia, au reușit să scoată mașina. Din fericire, nimeni nu se afla în mașină în momentul în care s-a scufundat.

 

VIDEO

Un incident asemănător s-a petrecut în Ierusalim

O groapă uriașă a apărut din senin și a înghițit trei mașini în apropierea unui spital din Ierusalim. S-a întâmplat la începutul lunii iunie.

 

Imaginile, făcute publice chiar de centrul medical de care aparţine parcarea, surprind momentul în care asfaltul se crapă şi se prăbuşeste în groapa nou apărută. La fel se întâmplă şi cu cel puţin trei autovehicule.

 

Încă nu se cunosc cauzele surpării acelei părţi din parcare. Nu există victime în urma evenimentului.

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.