Jump to content

Ce trupă asigură coloana sonoră pentru reclamele TV ale noilor modele BMW complet electrice


TheVirus
 Share

Recommended Posts

P90414544_highRes_the-first-ever-bmw-i-s

 

Noul hit Coldplay „Higher Power” devine coloana sonoră pentru reclamele TV ale noilor modele BMW complet electrice BMW iX şi BMW i4.

 

Premiera BMW iX şi BMW i4 reprezintă o etapă importantă în faza actuală a transformării sale către mobilitate electrică a BMW Group. Compania se aşteaptă ca modelele complet electrice să reprezinte cel puţin 50% din vânzările sale globale de vehicule încă din 2030.

BMW iX deschide drumul către o nouă era a mobilităţii

BMW iX anunţă o nouă eră în mobilitate şi se concentrează pe o interpretare nouă a designului, dezvoltării durabile, plăcerii condusului, versatilităţii şi luxului.

 

BMW iX va fi oferit în două variante de model de la lansare. La BMW iX xDrive50 tracţiunea integrală electrică produce o putere de peste 370 kW/500 CP şi permite accelerarea de la 0 la 100 km/h în mai puţin de 5,0 secunde. Acest stil dinamic împărtăşeşte se remarcă alături de o autonomie de peste 600 de kilometri în ciclul de testare WLTP.

 

BMW iX xDrive40 are o putere de aproximativ 240 kW şi realizează sprintul de la 0 la 100 km/h în puţin peste 6,0 secunde. Autonomia sa (din nou, conform ciclului WLTP) depăşeşte 400 de kilometri.

 

BMW iX va intra în producţie la uzina BMW din Dingolfing din a doua jumătate a anului 2021

Despre BMW i4

Primul BMW i4 din istorie oferă agilitatea şi supremaţia dinamică care stau la baza plăcerii de a conduce caracteristică mărcii, plus confortul sedanului şi funcţionalitatea modernă într-un nou format nou, cu zero emisii locale.

 

Încă de la lansare, BMW i4 va fi disponibil în două variante de model, inclusiv primul automobil BMW M cu propulsie complet electrică. BMW i4 M50 este un model performant de la BMW M GmbH, care oferă plăcere foarte intensă la volan.

 

Echipat cu motoare electrice atât pe puntea faţă, cât şi pe cea spate, cu o putere maximă combinată de 400 kW/544 CP şi tehnologie de şasiu specifică M, promite performanţe captivante în timp ce atinge o autonomie de până la 510 kilometri în ciclul de testare WLTP (până la 378 km cu anvelope de 19 ţoli conform analizei EPA).

 

La BMW i4 eDrive40, un motor electric de 250 kW/340 CP este combinat cu tracţiunea spate pentru a permite condus fără emisii locale. Are o autonomie calculată de WLTP de până la 590 de kilometri (491 km cu anvelope de 18 ţoli şi 442 km cu anvelope de 19 ţoli conform testului EPA).

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.