Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Aspiratorul robot 360 S10 este acum disponibil local în oferta GeekMall, cu o ofertă specială la precomandă; Are 3 senzori LiDAR și poți adăuga dezinf


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

60c9b802b80fb.jpg

 

 

Piața roboților de aspirare a crescut semnificativ în ultimii ani, iar marea varietate de astfel de produse disponibile la vânzare ne permite să alegem un model pe "gustul" nostru și pe baza unor criterii bine stabilite în materie de performanță și desigur preț. Un astfel de aspirator robot care din această lună debutează în România este și 360 S10, după cum aflăm via BF.ro. Este vorba despre un model pe care îl găsim în oferta celor de la GeekMall.ro dar și eMAG la un preț special acum în perioada de precomandă. Avem detalii despre produs și despre preț în rândurile de mai jos! 

Ca și design, acest model seamănă cu multe alte variante de pe piață, un lucru care nu va avea nici un mare impact iar dacă vrei îl poți customiza cu diferite skin-uri precum am văzut comercializate online. Aspiratorul de față măsoară 35 x 35.3 x 8.5 cm, are greutate de 3.85 kg și în pachet vei găsi robotul de aspirare, peria principală, stația de încărcare, o perie laterală, rezervor apă, suport mop și lavetă.

 

De asemenea, în cutie apare și un recipient de praf de 0.5 l cu filtru și o perie de curățare. 360 S10 are un motor cu putere de 30W și oferă aplicație dedicată pentru telefoanele Android sau iOS, ba chiar și suport pentru asistenții vocali Google Assistant, Amazon Alexa și Clova. Aspiratorul vine echipat cu o suită importantă de senzori și anume 6x senzori anti-cădere și 3x senzori LiDAR precum cel văzut pe telefoanele Apple și utilizat la captarea de informații despre adâncimea câmpului vizual.

 

 

 

xt6.jpg

 

 

Acești senzori LiDAR în combinație cu algoritmii AI (SLAM) contribuie la o perspectivă 3D și astfel aspiratorul face distincție clară între diverse obiecte din locuință pentru a evita cu eficiență obstacolele și coleziunile. Funcția de cartografiere 3D este utilizată pentru a crea o hartă detaliată a casei, incluzând planul etajului, al mobilei și ia în calcul și încălțămintea lăsată în calea lui de exemplu.

Aspiratorul știe și când poate trece peste un covor ori prag și când se poate strecura sub canapea pentru o curățenie impecabilă. Este și slim astfel că poate să aspire și sub mobilă, fără riscul de a rămâne blocat. Mai aflați că 360 S10 dispune de baterie de 5000 mAh cu promisiunea unei autonomii de până la 180 minute și că acesta livrează o presiune de aspirare de 3300 Pa. Nivelul de zgomot ajunge la maxim 60 dB și avem aici și filtru HEPA.

 

360 S10 poate aspira dar și spăla, poate fi programat, controlat prin aplicație, setat zid virtual și se încarcă automat și continuă curățenia de unde a rămas. De asemenea, aspiratorul poate îndepărat cele mai rele pete de pe podea precum sos, muștar, pix sau marker și ajustează presiunea apei în funcție de suprafața pe care se află. Nu lasă dâre pe podea și există aici un sistem activ de presiune care crește viteza de rotire a mopului atunci când întâlnește o pată greu de îndepărtat.

 

Un alt detaliu foarte important de menționat este acela că poți adăuga dezinfectant în rezervorul de apă al aspiratorului pentru a distruge orice bacterie și lăsa în urmă un miros plăcut, de curățenie - ceva ce nu multe aspiratoare robot de pe piață oferă. Pe 360 S10 îl avem și noi chiar acum pe masa de teste și îl pregătim de o recenzie detaliată așa cum v-am obișnuit.

Îl găsești chiar acum la precomandă în oferta GeekMall.ro dar și eMAG.ro cu un discount de 300 lei la prețul standard de 2.699 lei.

 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.