Jump to content

Xiaomi Mijia Vacuum Cleaner este un aspirator vertical pe care îl poți cumpăra acum pentru sub 50 de euro din oferta TomTop


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

60c9eb4ee9dbd.jpg

 

Din partea celor de la TomTop vine astăzi o ofertă specială adresată aspiratorului vertical Xiaomi Mijia Vacuum Cleaner MJXCQ01DY pe care îl poți vedea reprezentat în imaginile de mai jos. Acesta primește o reducere atractivă care îi duce prețul sub pragul de 50 euro și vestea cea mai bună este că se va livra rapid direct din depozitul european al retailerului aflat în Germania, astfel că vei avea produsul în 3-5 zile lucrătoare acasă și fără extra taxe.

 

Aspiratorul vine pe alb, are putere de 600W și se va alimenta de la priză (220V). Oferă putere de aspirare de 16kPa și o grilă de aspirare generoasă cu dimensiune de 240mm. Avem aici un sistem triplu de filtrare de mare eficiență, filtru care poate fi detașat și spălat cu ușurință. Avem un rezervor de praf cu o capacitate de 0.6 litri iar producătorul afirmă că nivelul de zgomot este de sub 79dB.

 

 

PAA2930W-AU-1-0e7a-H22J.jpg

 

 

De asemenea, suntem informați că unitatea centrală a aspiratorului ajunge la o greutate de 1.54 kg, iar cu tot cu accesorii se atinge greutatea de 2.1 kg. În cutie vei găsi pe lângă aspirator și o perie de podele, capul central plat de aspirare și o altă perie de curățare. Tot la pachet se află și standul de încărcare care se montează pe perete și care vine însoțit de șuruburi pentru montarea ușoară.

Xiaomi Mijia Vacuum Cleaner costă doar 49.49 euro, adică 244 lei .

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.