Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Huawei Watch 3 va sosi la vânzare în România săptămâna viitoare; Avem detalii despre cum se poate obține un voucher pentru achiziția sa


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

60c9f49b17ea7.jpg

 

 

Începutul lunii iunie a fost marcat de un eveniment important marca Huawei, cel în care a fost prezentat HarmonyOS 2.0 și noile ceasuri Huawei Watch 3 și Watch 3 Pro. Acestea din urmă rulează la rândul lor HarmonyOS și beneficiază de upgrade-uri însemnate în comparație cu smartwatch-urile anterioare din portofoliul companiei, de la apariția conectivității WiFi, suport eSIM 4G și până la instalarea magazinului de aplicații App Gallery din fabrică.

 

V-am povestit într-un articol detaliat despre toate aceste noutăți, iar astăzi după cum spune și titlul postării de față, aflăm că ceasurile se pregătesc de lansarea în România. Până la data lansării (22 iunie), Huawei vine cu o ofertă specială pentru cei care se abonează la newsletter-ul de pe www.huaweistore.ro până la data de 22 iunie. Dacă vă abonați, primiți un voucher de 50 lei care poate fi utilizat pentru achiziția noului smartwatch, la cel mai bun preț posibil.

 

 

 

60b77be5ec036.jpg

 

 

 

Huawei Watch 3 are și ecran cu sticlă curbată 2.5D, carcasă din oțel inoxidabil și un buton Crown care detectează diferite niveluri de presiune și oferă feedback tactil. Avem și posibilitatea de a realiza apeluri și partaja numărul de telefon prin eSIM, iar autonomia este de 3 zile pentru Watch 3, respectiv 5 zile pentru Watch 3 Pro.

În altă ordine de idei, Huawei ne informează astăzi și despre noua ediție AppsUp prin care se creează aplicații inovatoare folosind ecosistemul HMS și care oferă premii în valoare totală de 1 milion de dolari. 

 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.