Jump to content

Italia: Stellantis va produce 4 vehicule electrice, pentru branduri diferite, la fabrica din Melfi


Smoke..
 Share

Recommended Posts

Italia: Stellantis va produce 4 vehicule electrice, pentru branduri diferite, la fabrica din Melfi - Poza 1

 

Grupul Stellantis va produce 4 vehicule electrice din segmentul mediu, de branduri diferite, la fabrica italiană Melfi, începând din 2024, potrivit unui anunț făcut de sindicaliști.
 

Italia reprezintă un pilon principal în strategia pe termen mediu și lung a grupului Stellantis, format în acest an prin fuziunea dintre Fiat-Chrysler și PSA. 

“Stellantis a anunţat că Melfi va fi prima fabrică din Italia care va obţine noi modele, pe baza planului de afaceri post-2022,” se arată într-un comunicat al sindicaliștilor, după o întâlnire cu conducerea și autoritățile centrale.

Producţia viitoare de la Melfi se va baza pe o singură linie de producţie îmbunătăţită, care le va îmbina cele două existente, a arătat sindicatul, adăugând că restructurarea va lăsa neschimbată capacitatea de producţie a fabricii, la aproximativ 400.000 de unităţi.

Șeful Stellantis, Carlos Tavares, a declarat că grupul îşi va prezenta planul de afaceri la sfârşitul acestui an sau la începutul anului 2022.
Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.