Jump to content

China: “Vrem să creștem vânzările de mașini electrificate cu 40% în următorii 5 ani”


Smoke..
 Share

Recommended Posts

China: “Vrem să creștem vânzările de mașini electrificate cu 40% în următorii 5 ani” - Poza 1
 

Vânzările de vehicule electrificate pe cea mai mare piață auto din lume vor crește cu 40% în fiecare din următorii 5 ani, potrivit estimărilor făcute de reprezentații industriei auto din China.
 

Asociaţia Producătorilor Auto din China (CAAM) este încrezătoare că piața locală va înregistra vânzări de 1.9 milioane de vehicule electrificate în 2021, urmând ca totalul să ajungă la 2.7 milioane anul viitor. 

Potrivit estimărilor CAAM, vânzările de mașini cu emisii reduse (sau zero) din China vor înregistra creșteri de 40% în fiecare an din următorii cinci. 

Chinezii iau în calcul să extindă perioada de acordare a bonusurilor pentru achiziția mașinilor electrificate și după 2022 pentru a sprijini industria auto în această tranziție. 

Autorităţile de la Beijing vor ca automobilele electrice şi hibride să reprezinte 20% din totalul vânzărilor auto până în 2025, faţă de aproximativ 5% în prezent. 

Vânzările auto pe piaţa chineză au scăzut cu 3% în mai, punând capăt celor 13 luni de creştere consecutivă, începând din aprilie 2020.
Sursa

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.