Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Preț și disponibilitate Samsung Galaxy Tab A7 Lite în România


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

60cc96603196e.jpg

 

 

Samsung Galaxy Tab A7 Lite este una dintre tabletele recent lansate pe piață de către compania sud-coreeană, un dispozitiv pe care îl găsim la vânzare din această lună și în România. Tableta a ajuns și pe masa noastră de teste și pentru că mulți sunt tentați de achiziția sa, astăzi vă prezentăm un articol detaliat Preț și Disponibilitate din care aflați sumele la care se vinde și alte detalii importante despre produs. 

 

taba7lite.jpg

 

 

În primul rând încă de la nume ne dăm seama că avem de-a face cu o tabletă de buget, astfel că în cazul de față primim dotări entry-level de la un ecran TFT de 8.7 inch cu rezoluție HD+ (1340 x 800 pixeli) și până la procesorul octa-core MediaTek Helio P22T pe care l-am văzut pe telefoane ieftine. Tableta are variante cu 3 GB RAM + 32 GB stocare, respectiv 4 GB RAM + 64 GB stocare și ne oferă și slot microSD.

 

De grafică se ocupă soluția PowerVR GE8320, iar tableta ne mai aduce cameră foto principală de 8 mpx cu autofocus iar în zona frontală o cameră de 2 mpx pentru apeluri video. Galaxy Tab A7 Lite oferă și difuzoare stereo, jack audio 3.5 mm, conectivitate Wi-Fi dual-band și la bază un port USB Type-C prin care se realizează încărcarea. 

Lista de specificații se încheie cu bateria de 5100 mAh care suportă încărcare la maxim 15W. Ce mai trebuie spus despre tableta Samsung Galaxy Tab A7 Lite este că vine în două versiuni. Avem pe de o parte modelul WiFi (greutate de 366 grame) și pe de altă parte varianta LTE 4G (371 grame). Tableta are spate din aluminiu, cât și ramă din aluminiu și măsoară doar 8 mm în grosime.

Vine pe alb sau gri, iar ca accesorii opționale avem husele Book Cover și Clear Cover.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.