Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Un club important din La Liga insistă pentru transferul lui Ionuț Radu! Anunțul făcut azi de Mundo Deportivo


LorenaRx
 Share

Recommended Posts

Ionuț Radu (24 de ani), portarul lui Inter Milano, ar putea schimba campionatul din sezonul următor, conform ultimelor informații venite din Spania.

image.thumb.png.a4bddca0a0873fb7e3234e26eef9b45d.png

Real Sociedad insistă pentru transferul lui Ionuț Radu!

Mundo Deportivo a anunțat în această săptămână că Real Sociedad a început negocierile cu Inter pentru transferul lui Ionuț Radu, însă impresarul portarului român a declarat că "nu s-a pus problema să plece".

 

Publicația spaniolă insistă asupra acestei informații și scrie astăzi că Real Sociedad crede în continuare în această mutare. Formația din La Liga s-ar baza pe dorința portarului de a juca mai mult, având în vedere că în stagiunea trecută a fost rezerva veteranului Samir Handanovic și a bifat doar două partide, ambele pe finalul sezonului.

 

Formația de pe Anoeta și-ar dori fie să-l transfere definitiv pe Radu, fie să-l împrumute și să aibă ulterior dreptul de a-l cumpăra, însă un impediment ar fi "cele 12 milioane de euro plătite de Inter pentru el în urmă cu doi ani".

 

Real Sociedad își dorește să găsească un concurent pentru Alex Remiro, portarul titular din sezonul trecut, iar asta până la data de 8 iulie, când echipa începe cantonamentul.

 

Un argument în plus pentru plecarea lui Ionuț Radu ar putea fi transferul realizat azi de Inter. Campioana Italiei l-a readus la echipă pe portarul Alex Cordaz, de la Crotone.

 

În ultimul sezon din La Liga, Real Sociedad a terminat pe locul cinci, de Europa League.

Ionuț Radu, doar două meciuri jucate în ultimul an și jumătate

Din ianuarie 2020, când a plecat de la Genoa, unde își pierduse locul de titular după venirea lui Mattia Perin, la Parma, încoace, Ionuț Radu a jucat doar două meciuri oficiale.

 

În a doua jumătate a stagiunii 2019 - 2020, petrecută la Parma, Ionuț Radu nu a bifat nicio apariție, în timp ce stagiunea precedentă a evoluat în două partide, 45 de minute în 5-1 cu Sampdoria și integralist în victoria, 3-0 cu AS Roma, până la acel moment fiind în permanență, indiferent că a fost vorba despre meciuri de campionat sau din Cupa Italiei, rezerva lui Samir Handanovic.

 

Sursa: digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.