Jump to content

Aplica LED cu ventilator Xiaomi Yeelight Ceiling Fan primește o reducere pe TomTop, cu livrare în 3-5 zile lucrătoare


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

60d9a01867bb8.jpg

 

Vara s-a instalat pe deplin în România, iar acum la mare căutare sunt aparatele de aer condiționat. Cei care vor o mai bună circulație a aerului la interior pot alege să combine aparatul AC cu un ventilator de tavan. Este și cazul lui Xiaomi Youpin Yeelight Ceiling Fan, o aplică LED cu ventilator care va plimba aerul rece prin toată camera mai eficient și care în aceste zile vine la preț special pe TomTop.

Produsul de față poate fi controlat din aplicația Mijia App de pe telefon, direct de pe telecomanda oferită la pachte, ba chiar și de pe brățările fitness Mi Band 4 sau Mi Band 5. Aplica este ușor de asamblat și curățat și nu trebuie să vă faceți griji de posibila lovire de lamele ventilatorului, pentru că acestea sunt integrate direct în carcasă, având protecție.

 

PAS0374W-1-bac7-jNVx.jpg

 

Primim aici mai multe moduri cu viteze diferite pentru vânt, diferite moduri de iluminare și luminozitate, ba chiar și un mod Sleep. Ni se promite un zgomot redus și aflăm că puterea ventilatorului este de 25W, iar cea a sursei de lumină de 36W. Putem ajusta temperatura luminii între 2700K și 6500K, iar produsul dispune de conectivitate WiFi 2.4 GHz, respectiv Bluetooth 4.2.

Xiaomi Yeelight Ceiling Fan este ideal pentru diferite încăperi, ventilatorul având opțiunea de a se roti în direcția opusă pentru a accelera circulația aerului astfel că te poți bucura de produs chiar și pe timp de iarnă. Produsul se livrează în 3-5 zile lucrătoare direct din depozitul european TomTop din Germania și costă acum doar 92.39 euro.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.