Jump to content

Explorează apocalipsa dură a Death Trash cu o demonstrație permanentă


 Share

Recommended Posts

Death Trash – Centrul de știri Steam

 

 

Demo-ul pentru Fallout-like-ul lui Stephan Hövelbrinks a fost extins dincolo de Steam Next Fest.

 

 

 

 

 

Luna aceasta, Steam Next Fest a deschis porțile la literalmente sute de demonstrații gratuite - majoritatea au revenit offline după ce festivalul și-a închis porțile marți trecută. Dar unii nu au făcut-o, inclusiv minunatul RPG pixelat al lui Stephan Hövelbrinks, Death Trash.

 

După ani de clipuri de hrănire cu picior de groaznic, post-apocaliptic RPG pe fluxul său de Twitter, Hövelbrinks ne-a lăsat în cele din urmă să pășim în lumea Death Trash în urma unui trailer la PC Gaming Show . Ceea ce am obținut a fost un RPG intens, de acțiune, cu o lume după stilul vechiului Fallouts, dar gorier - o pustietate a măcelăriei, plină de gibs și puke și colosale calamite carnate.   

 

Death Trash nu a fost doar unul dintre demo-urile noastre preferate de la Steam Next Fest, a fost unul dintre jocurile noastre preferate E3, perioadă. În premiile noastre pentru jocurile E3 , Stephen a remarcat că este „un exemplu excelent al modului în care arta pixelilor încă poate surprinde și încânta, chiar dacă este un aspect clasic (și, probabil, excesiv de utilizat). Îmi place cât de schițat arată totul. Este o estetică gnarly”.

 

Demo-ul Death Trash este gratuit pentru a fi preluat pe Steam chiar acum. Veniți pe 5 august, jocul va intra în acces anticipat, deschizând primul capitol complet al lumii îmbibate de sânge. Hövelbrinks intenționează să mențină jocul în acces timpuriu timp de aproximativ un an, adăugând noi capitole, locații, personaje, misiuni și obiecte înainte de a lansa, sperăm, pe deplin cândva în 2022.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.