Jump to content

Pathfinder: jurnalul Dev Wrath of the Righteous arată o bază imensă


 Share

Recommended Posts

Pathfinder: Wrath of the Righteous on Steam

 

 

Sapaturi dulci.

 

 

 

 

Cel mai recent jurnal al dezvoltatorului Pathfinder: Wrath of the Righteous ne oferă o actualizare a modului în care lucrurile vin împreună cu RPG, unde puteți deveni un înger și puteți călători cu un velociraptor în luptă . Este vorba despre cetatea Drezen, „cea mai mare fortăreață fantezistă pe care am construit-o vreodată”, așa cum spune videoclipul Owlcat Games.

 

Mânia celor drepți este să conducă o cruciadă împotriva hoardelor de demoni, iar când începe, Drezen a fost pierdut de hoardele respective de 70 de ani. Depinde de dvs. să o luați înapoi în numele reginei, cu modul asediului în funcție de deciziile dvs. Alegerile pe care le faceți modifică orașul și după ce îl resetați. 

 

Nou pentru mânia celor drepți sunt căi mitice, călătorii legendare care redefinesc personajul tău, care ar putea deveni o liche, un înger, un demon sau un roi ambulant care tânjește să se răzbune. Exemplele de modificări ale orașului sunt de a plonja un ziggurat vechi mare în mijlocul acestuia sau de a-ți crește propria pădure. „Drezen este o oglindă a lumii din jurul tău”, spune designerul narativ Arseniy Krymov. "Esti tu."

 

Locații precum Drezen vor fi mai puțin plate decât echivalentele lor din jocul anterior al lui Owlcat, Pathfinder: Kingmaker , explică jurnalul de dezvoltare, unde nu ai putut roti camera (dacă nu ai descărcat un mod pentru asta ). Deoarece Mânia celor drepți vă permite să învârtiți camera ca un liliac amețit, locații precum Drezen sunt libere să fie proiectate cu mai multe niveluri și obstacole.

 

Pathfinder: Wrath of the Drept este în prezent în versiune beta. Este lansat în septembrie pe Steam , GOG și Epic Games Store și va fi disponibil pe GeForce Now la lansare.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.